– To trofeer er ikke nok

Ander Herrera er sulten som aldri før.

Publisert Sist oppdatert

27-åringen har hatt en god sesong på Uniteds midtbane, og la blant annet det avgjørende innlegget som Zlatan dunket i mål med pannebrasken i ligacupfinalen. Tygg litt på de ordene, for de smaker fortsatt like deilig!

Men mye vil ha mer, og det gjelder både oss supportere og Herrera.

Med åttendedelsfinale i Europa League og kvartfinale i FA-cupen like rundt hjørnet, er den sympatiske spanjolen i hvert fall svært ivrig på å fortsette trofésankingen. 

Søndagens ligacuptriumf er spanjolens tredje trofé som United-spiller.

– Dette er vårt andre trofé for sesongen, men det er ikke nok. Akkurat nå er det veldig vanskelig å slå oss, sier Herrera til MUTV, vel vitende om at United spillemessig ikke imponerte stort på Wembley. 

LES OGSÅ: Leserbørsen etter cupfinalen

VIKTIG BIDRAGSYTER: Ander Herrera har vært på banen for United 36 ganger denne sesongen.

To dager fri

– Southampton spilte veldig bra, men vi har jaktet på dette hele sesongen. Hvor mange ganger har ikke vi vært bedre enn motstanderen, men ikke vunnet? Jeg har sagt det hele tiden, at før eller senere vil målene komme, og jeg synes vi var veldig kliniske på søndag, sier Herrera. 

Han mener United-merket på brystet rett og slett vant kampen for de røde djevlene.

– Vi respekterer hver eneste motstander, men noen ganger vinner merket kampen for oss, og denne kampen var et slikt eksempel. 

TROFÉ NUMMER TRE: Ander Herrera løfter ligacuppokalen. Han har også vunnet Community Shield og FA-cupen med United.

Etter kampen fikk spillerne to dager fri, ganske etterlengtet etter en tøff kampperiode, og sårt tiltrengt med tanke på de tøffe månedene som venter. Jo bedre vi leverer, desto travlere blir det.

– Vi får ikke så mye tid til å suge på karamellen siden vi spiller hver eneste uke, men vi fikk to dager fri av manageren. Han forstår alltid hva vi trenger. Han har tatt med seg sin vinnermentalitet til klubben og delt den med laget, roser Herrera, som forsikrer oss om at fokuset allerede er plantet på Bournemouth – en sjelden lørdagskamp på Old Trafford.

– Vi må jo inn blant de fire beste!

Powered by Labrador CMS