Finalebilletter

Oppdatert Manchester United møter Aston Villa på Wembley.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben har fått 73 billetter til Ligacupfinalen på sine sesongkort. I hovedsak ser det ut som vi har fått billetter i kategoriene £54 og £70.

Vi åpner for at medlemmer kan søke oss om disse billettene i perioden mandag 8. feb – til og med tors 11. feb. Svar på loddtrekningen vil du få fredag 12. februar.

Kriteriet for å kunne søke på disse billettene er at du har vært på – eller søkt om billett – til minst én Manchester United-kamp denne sesongen (Kampene som ligger ute for søknader nå, Everton borte, Stoke og West Ham, hjemme, vil ikke gjelde som kvalifisert kamp). Dette er uansett om du har vært på fellestur, hotellpakke, eller kun kjøpt/søkt billett gjennom Supporterklubben. Vi minner om at Manchester Uniteds regel for å få billett er at du har vært på samtlige hjemmekamper denne sesongen i PL, CL FA-cup og Liga-cup.

Vi presiserer også at tildelingen av billetter er personlig, slik at det er kun de som søker som kan benytte billettene.

Vi ber om at du fyller inn hvilke (n) kamp (er) du har vært på/søkt på i feltet 'kommentar'

Tidligere informasjon om Finalebilletter

Avspark for finalen i Ligacupen er klokken 15:00 (engelsk tid) 28. februar.

Manchester United vil få tildelt en kvote på 31,750 billetter, til pris av £86, £70, £54 og £38.

For Uniteds del vil disse billettene, ved loddtrekning, bli fordelt blant klubbens innehavere av executive-sesongkort og 'vanlige' sesongkortinnehavere. Prioritet vil bli gitt til dem som har vært på samtlige hjemmekamper i PL, CL, FAC OG Ligacup.

Søkeperioden hos Manchester United vil være fra fredag 29. januar – torsdag 4. februar 2010. Svar på søknadene vil foreligge mandag 8. februar 2010

Når vi vet hvor mange billetter vi får vil medlemmer av Supporterklubben kunne søke på disse.

Informasjonen vi har å forholde oss til kommer fra denne siden på manutd.com. Der kan dere selv følge med for de endelige kriteriene, hvor mange billetter United får, priser og søkeperiode.

Ellers vil vi selvsagt oppdatere informasjonen her på United.no.

Powered by Labrador CMS