Nå kan du søke på finalebilletter

Du må søke innen mandag formiddag.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United møter Southampton i finalen av årets EFL cup. Kampen spilles på Wembley Stadium i London søndag 26. Februar, og avspark er 16:30 lokal engelsk tid.

Kapasiteten på Wembley er 90 000, og de to lagene får ca 31 000 billetter hver.

Manchester United har nå lukket søkeperioden for billetter til kampen blant sine innehavere av sesongkort eller Exec-sesongkort i 2016/17-sesongen.

Supporterklubben har søkt på sine kvalifiserende billetter, noe som dessverre kun er våre 10 Executive-sesongkort. Det betyr at vi maksimalt kan få 10 finale-billetter.

Utfallet av loddtrekningen i Manchester vil være klart mandag 6. februar.

JUBEL I MAI: OG vi håper på mer jubel på Wembley i februar.

Medlemmer av Supporterklubben kan nå søke på billettene som Supporterklubben eventuelt får tildelt under følgende forutsetning:  

  1. Siden det er våre reisende som gjør det mulig for oss å opprettholde antallet sesongkort/executive kort hos Manchester United må søkere av finalebillett minimum ha reist med/kjøpt billett av Supporterklubben til to hjemmekamper i sesongen 2016/17.
  2. I tallet kan du inkludere også framtidige kamper som du har kjøpt billett til, men som ennå ikke er spilt.
  3. Du oppgir kampene som du og eventuelt andre i din søknad har kjøpt billett til i kommentarfeltet på søknaden, og da spesifisert på hver enkelt person du har i søknaden.

Vi presiserer at vi kun teller med kamper hvor billetter er kjøpt fra Supporterklubben.

Prioritet vil bli gitt til medlemmene med flest billettkjøp fra Supporterklubben i løpet av sesongen.

Ufullstendige søknader vil ikke bli behandlet.

Søknadsperiode hos oss er åpen fram til mandag 6. februar kl. 11.00, og vi vil kontakte de som får kjøpe billett i løpet av mandagen/seinest tirsdag formiddag.

De tildelte billettene vil være søkers personlige billett og kan ikke gis eller videreselges til andre. Du kan risikere at billetten må hentes på Wembley på kampdagen mot framvisning av ID.

TRYKK HER FOR Å SØKE PÅ FINALEBILLETTER!

Powered by Labrador CMS