bf

– Denne finalen fortjener vi

Publisert Sist oppdatert

2-0-seier onsdag kveld.

5-0-seier sammenlagt.

United er dermed klare for ligacupfinalen mot Newcastle, på Wembley, søndag 26. februar.

– Supporterne og spillerne, vi fortjener dette. Vi har levert en fantastisk innsats for å snu det som var til bedre prestasjoner og bedre resultater, sa Fernandes til Viaplay etter semifinalen.

– Følelsen nå er veldig god. Vi er i sesongens første finale, som er noe vi ønsket, så ja, nå er vi der, men det er mange kamper før det, så nå handler det om å fokusere på ligaen igjen.

– Vi får jo egentlig ikke tid til å nyte dette, siden det er ny kamp om et par dager, fortsatte han.

Til MUTV sa han noe av det samme.

– Det er en fantastisk følelse. Mange vil nok tenke at dette bare er ligacupfinalen, spesielt de som ikke er i finalen, men for oss og Newcastle så er dette en stor kamp. Vi skal gjør det vi kan for å ta med trofeet hjem. Det har gått for lenge uten trofeer nå, så vi ønsker virkelig å vinne den finalen. Det var også det jeg sa før jeg kom hit – at jeg kom hit for å vinne trofeer.

United var egentlig aldri truet onsdag.

Nottingham Forest hadde et par sjanser før pause som de ikke klarte å utnytte, og etter pause handlet det nesten bare om United.

Til slutt tok United komfortabelt den 12. strake hjemmeseieren.

bff

– Men den rekka betyr bare noe hvis vi vinner den neste kampen også. Taper vi så slutter folk å telle, men jeg føler at vi er i en god posisjon for at den skal fortsette.

– Så har vi åpenbart lengtet etter en finale. Klubben lever jo for det å kjempe om trofeer og nå er vi i den posisjonen igjen.

Han var også fornøyd med at Jadon Sancho og Anthony Martial var tilbake.

– Det gir oss flere alternativer og mer konkurranse. Det blir tøffere å komme med i førsteelleveren, selv om det også gjør det vanskeligere for manageren i laguttakene, sa portugiseren smilende.

MER: Viktig info om finalebilletter

Powered by Labrador CMS