City i semifinalen: – Vi gleder oss

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær fikk en tøff trekning i ligacupen. Et nytt møte med Pep Guardiola og Manchester City venter i semifinalen.

– Det er det beste laget i England, men vi har vist tidligere at vi kan gjøre det bra mot dem. Vi gleder oss til det, sier Solskjær til Jan Åge Fjørtoft og Viasat.

– Vi har lyst til å ha komme oss til finalen, men vi må vinne finalen også. City var det beste laget som var igjen, og da kan vi like gjerne prøve å slå dem over to kamper.

– Det blir to fantastiske kvelder i Manchester.

– Vi har sett på den kampen [hvor vi slo dem], og ja, vi er veldig fornøyde med resultatet og deler av den kampen, men det er ting vi må gjøre mye bedre. De første ti minuttene måtte en nesten holde seg for øynene, da handlet det om å holde ut. Vi må sette et større preg på kampen. Jeg tror ikke vi kommer til å slå City tre ganger på rad på samme måte, så vi må gjøre noe annerledes, eller bedre, neste gang, sa Solskjær på pressekonferansen etter Colchester-seieren.

United hadde ingen problemer med å slå Colchester på Old Trafford onsdag kveld, mens City slo Oxford United 3-1. I den andre kampen møtes Leicester og Aston Villa.

Første semifinalekamp spilles 7./8. januar, før returoppgjøret spilles 28./29. januar.

Dermed blir det et nytt slag om Manchester etter at United slo City 2-1 på Etihad i serien. Manchester City er regjerende mester i ligacupen.

Lagene møttes sist i turneringen i 2016. Da gikk United videre til femte runde etter en scoring av Juan Mata.

Forrige gang Manchester United vant ligacupen var i 2017 under José Mourinho. Da ble Southampton slått 3-2 i finalen på Wembley.

HER ER TERMINLISTEN!

MEDLEMSTILBUD: Vi starter tursalget til semifinalehjemmekampen torsdag (eller når kampdato er klar)

Powered by Labrador CMS