diogoole

«Jeg er ikke redd for å la ham spille fra start i Champions League»

Publisert Sist oppdatert

Her er Supporterklubbens spillerbørs fra kampen, men før du ser den nederst kan du gi dine egne børskarakterer til gutta med en gang.

Dean Henderson – 6,5
Utspilt på 0-1. Ett dårlig utspill, men ellers egentlig ingenting å gjøre før helt på tampen da United sjanset for å få utlikning. Da var det en fin redning og en gang han ble passert – men uten at West Ham klarte å sette spikeren i kista.

Diogo Dalot – 7,0
Var villig offensiv, kom til to avslutninger og fulgte på inn i feltet for å være en trussel, men uten å få betalt for det denne gangen. Ok kontroll defensivt.

Med Aaron Wan-Bissaka suspendert i Champions League neste uke så er nok Dalot den ene spilleren fra dette laget som garantert starter den. Jeg synes dette var positivt nok. Det skal bli interessant å se ham sammen med de beste, også med en spiss (Ronaldo/Cavani) som ligger foran mål for innleggene hans. Han blir tøffere utfordret i den, men jeg er ikke redd for å la ham bli Wan-Bissakas erstatter neste uke. Han får nå en gyllen sjanse, og det skal bli interessant å se hvor godt han tar vare på den videre.

Eric Bailly – 7,0
Tok egentlig vare på sjansen. Et Bailly-raid før pause da han løp seg rett inn i trøbbel tilsynelatende uten mening, men ellers en omgang med god kontroll – og klassisk solid Bailly i én mot én-duellene. En sjanse til utlikning på corner i 2. omgang, men headet høyt over.

Victor Lindelöf – 6,5
En helt grei 1. omgang, der West Hams muligheter ikke kom på grunn av midtstopperen. Aldri satt på prøve etter hvilen – før det ble hawaii på tampen.

Alex Telles – 4,0 (ut for Elanga 73)
Bortelaget hadde fire muligheter før pause – tre av dem kom etter å ha lurt eller passert Telles helt i starten av omgangen. Det var grusomt å se på. Grunnlurt også før scoringen, og høyst variabel fremover i banen – det som skal være styrken hans. Sånn sett tydelig at dette var hans første kamp etter en lengre skade.

alex322

Donny van de Beek – 6,0
Forsøkte, var egentlig positiv, men variabel. Hadde et skudd utenfor, en flott pasning til Greenwood og gikk på et Van de Beek-løp inn i feltet, men ble også ballwatching og slapp mann før 0-1-scoringen – noe han må trekkes for.

Nemanja Matic – 6,0
Kom egentlig best ut av det før pause sammen med Lingard. Et fantastisk raid som ga Martial en stor sjanse, og sentral i et United som etter hvert presset på en del. Mindre god etter pause, da det var litt av hvert fra hans side.

Juan Mata – 5,0 (ut for Greenwood 62)
Strålende forsøk i tverrligger før pause, også aktiv som alltid, men uten at han fant medspillere i bedre posisjoner eller fikk noe igjen for villigheten sin denne gangen.

matamu

Jesse Lingard – 6,5 (ut for Fernandes 73)
Den ene United-spilleren som før pause virkelig ville vinne, ha ball, løp hele tiden, fant nye posisjoner hele veien og ønsket å utgjøre en forskjell. Snytt for straffe da Noble dro ham unødvendig ned inne i feltet. Klarte ikke å prege kampen på samme måte etter hvilen, men kan han brukt kampen til å plassere seg foran Sancho på ranglista.

Jadon Sancho – 5,5
Løp litt i sin egen verden. Med det så mener jeg at når han får ball – enten det er lavt i banen eller i og rundt 16-meteren, så virker det ikke som om han alltid vet hva han skal gjøre, at han kun spiller på instinkt og at det ikke er spesielt bra. Må akkurat nå vurderes bak Lingard som offensivt alternativ i dette United-laget.

Anthony Martial  – 4,0
En stor sjanse etter et Matic-raid før pause. Et annet overambisiøst forsøk sammen med Sancho, men for lite involvert og når han var involvert for lite kvalitet.

Det er kanskje slemt, men blir for stasjonær og feilvendt som United-spiss. Når vi nå har sett Ronaldo – og så Cavani forrige sesong – så blir det dessverre for Martial så veldig lett å se at han ikke er den spissen United søker og trenger inne i feltet. Denne kampen minnet oss bare på det.

Mot West Ham hadde United ballen så ofte i ok innleggsposisjoner bare for at det før pause var helt tomt foran West Hams mål. Det er en brutal dom for Martial, men fotballen på dette nivået er brutal.

Mason Greenwood – 7,0 (inn for Mata 62)
Et positivt innhopp. Startet med å løpe alene gjennom mot keeper, utfordret inn i felt en haug med ganger, fikk som regel også noe ut av det, men uten at det ga uttelling.

Bruno Fernandes (inn for Lingard 73) og Anthony Elanga (inn for Telles 73) spilte for kort tid til å få karakter.

Powered by Labrador CMS