– Januzaj var den største stjernen

Det handler nesten bare om Januzaj, Chicharito og Zaha i engelske aviser etter 4-0 mot Norwich.

Publisert Sist oppdatert

Her er noe av det engelske aviser skriver etter tirsdagens 4-0-seier.

The Times, James Ducker:

Tittel: Januzaj finner hull i svake Norwich

Fire mål forover, å holde nullen bakover og ingen nervøsitet å spore. Det har ikke vært mange slike kamper siden David Moyes ble manager, selv om han sikkert vil håpe at dette bare var den første av flere. United avanserte nemlig enkelt til kvartfinalen av ligacupen ved å vise den kontrollen, selvtilliten og kreativiteten som altfor ofte har manglet denne sesongen.

Det vil være uklokt å legge for mye i resultatet siden Norwich var skralle, men en tredje strake seier – det er første gang United har vunnet tre på rad under David Moyes – og seks kamper ubeseiret sier litt om at United har kommet i gang.

[poll id=»32″]Moyes må også ha blitt oppmuntret av flere av prestasjonene. Javier Hernandez, som ble matchvinner i forrige runde mot Liverpool, scoret to for å minne manageren på hvor god han er foran mål. Wilfried Zaha imponerte glimtvis i sin første tellende kamp, Phil Jones markerte en sterk prestasjon på midtbanen med en fin volleyscoring før Fabio satte punktum med en fin avslutning.

Det var imidlertid Adnan Januzaj som skinte mest. 18-åringen viste nok en gang sitt store potensial.(…) Sir Alex Ferguson snakket alltid om Cristiano Ronaldo, om hvordan han alltid ønsket ballen, en evne han sa at alle store spillere har. Det samme kan sies om Januzaj. I hullet bak Hernandez var han Uniteds største trussel, og han gled nærmest rundt på banen. På en annen dag ville han kanskje feiret to mål etter en kamp som denne.

The Sun, Neil Custis:

Erten satte inn to nye mål mens United sakte begynner å få på plass en seiersrekke under Davide Moyes. (…)

Hernandez har nå 54 mål på 125 kamper for United, og når man tenker på at han bare har startet 75 av kampene, så er det en ganske bra statistikk. Han har 35 mål på 57 kamper for landet sitt også, noe som betyr at han er på 3. plass over tidenes mestscorende der – selv om han bare er 25 år gammel.

chicharito22

Custis har følgende spillerbørs: Lindegaard 6; Rafael 6, Ferdinand 6, Vidic 7, Buttner 6; Zaha 7 (Rooney 78, 5), Jones 7, Cleverley 7 (Anderson 89, 5), Young 6; Januzaj 8 (Fabio 90, 5); Hernandez 8

The Guardian, Daniel Taylor:

For første gang siden han overtok kontrollen over Manchester United har David Moyes nå fått oppleve hvordan det er når et lag kommer til Old Trafford helt uten tro på at de kan få til noe annet enn et tap. (…)

Moyes sendte assistent Steve Round for å snakke om den største seieren under hans regime, en seier som vil ha lært dem en del om de nest beste spillerne i klubben – ikke minst at de har en mer en kapabel erstatter i bakhånd for Wayne Rooney og Robin van Persie. (…). Round gjorde også et poeng etter kampen om at det kan være måter å involvere både Rooney, Van Persie og Hernandez på.

På veien ble man også minnet om Januzajs fotballgaver, selv om Wilfried Zaha, etter en entusiastisk start, ikke hadde en veldig produktiv kveld. Han vil imidlertid være glad bare over å være involvert.

The Independent, Ian Herbert:

Antallet dager siden Manchester United sist tapte en fotballkamp økte til 32, og selv om de nok ikke vil møte dårligere motstand enn de gjorde onsdag, så sitter man med følelsen av at David Moyes begynner å finne stabilitet på Old Trafford.

zaha56

Adnan Januzaj var likevel den største stjernen på banen. (…) Han er alltid en trussel (…) selv om avslutningene ikke var helt i stil i denne kampen.

Herbert gir Januzaj banens beste-tittelen.

Manchester Evening News:

Lokalavisa gir Januzaj en 9er på børsen, mens Alexander Büttner, Tom Cleverley, Phil Jones og Chicharito alle får en 8er. De resterende spillerne som startet fikk alle med seg en 7er fra kampen.

The Telegraph, Luke Edwards:

Manchester United husket omsider hvorfor det var verdt å bruke £ 15 millioner pund på Wilfried Zahas potensial, men ble samtidig minnet på at det er billigere å utvikle sine egne spillere etter nok en strålende prestasjon av Adnan Januzaj. (…) Vi kjente imidlertid til Januzaj allerede. Han har vært umulig å ikke legge merke til, men det var nok fart, dribleferdigheter og innleggskvalitet fra Zaha til å mene at den store overgangssummen ikke er bortkastet.

 

Powered by Labrador CMS