Hva er så spesielt med denne Mourinho?

– You have a duty and a responsibility to entertain!

Publisert Sist oppdatert

Leserbrev fra Lars Lunde Karlsen: 

Hvem var det som sa dette ? Jo Sir Alex Ferguson! Den største manageren fotballen noengang har sett og noengang blir å se! Ferguson forstod det at å spille offensivt så tar du to fluer i en smekk.. Du tilpasser deg dagens fotball og du underholder fansen! 

Nei, vi trenger ikke spille fantastisk offensivt når vi besøker Anfield eller når vi drar til oljestrøket på andre siden av byen. Men den fotballen vi spiller også på «drømmenes theater» den er kjedelig, ekstremt lite effektiv, og får fansen til å se rødt!

LES OGSÅ: Dette sa Mourinho etter kampen

HVA BLIR VI Å SAVNE MED MOURINHO EGENTLIG ?

Hva er så spesielt med denne Jose Mourinho ? Hvorfor skal han spesialbehandles ? LVG og Moyes fikk ikke i nærheten av like mye penger eller tid av hverken klubben, styret eller deler av fansen!

Hva kommer vi til å savne om Jose tar sakene sine og reiser ut av Manchester ? Er det fotballen han spiller ? Er det talentene han er så flink til å utvikle ? Er det de store troféene han har hentet hjem ? Er det samhold og entusiasmen han har skapt ? Er det positiviteten han deler med pressen ? Jeg forstår ikke.

Han har tidligere kritiser fansen for mangel på støtte og lyd, han har kritisert alle spillerne våre utenom et par som han har trykt til sitt bryst, han kritisert styret! Han har kritisert nesten alt og alle! MEN aldri har jeg hørt han ta noen som helst form for selvkritikk eller ansvar etter tap… Og han forventer at pressen skal vise han respekt ?? Beklager Mourinho, men dette er noe du må fortjene! Jada vi vet alle at du tidligere var en meget suksessfull trener og meget sjarmerende type.. Men du er ikke det nå lenger! Akkurat som David Beckham ikke lenger er en god fotballspiller… Alt har en ende, du også Mourinho!!

Det verste jeg vet er folk som spør om JA hvis vi sparker Mourinho hvem skal vi hente ? Hvem er bedre? Blir akkurat som å ikke levere skilsmissepapirene fordi du er livredd for å ikke finne en bedre partner eller for å leve alene.
REALLY ? vi er Manchester United! vi er den fineste jente/gutten som alle vil ha!

(Leserbrevet fortsetter under bildet)

PRESSET: Mange ønsker at denne mannen får sparken.

ED/ GLAZERS

Jeg har lest alt i fra om at styret ikke støtter klubben, gir ikke Mourinho penger, bryr seg kun om sin egen pengebok og blablabla! Seriøst ??!!
Mourinho fikk alt han pekte på tre/fire første overgangsvinduene, han fikk giganter som Paul Pogba, Zlatan, Mkhitaryan, Sanchez, Bailly og hel haug av andre spillere! Vi snakker om spillere på det aller ypperste nivået! Og han arvet superstjerner som De Gea, Martial, Rashford, Rooney, Carrick, Fellaini (favoritten) osv.. Totalt så har Mourinho hentet 11 spillere, og han fikk verdens beste keeper og mange andre meget gode spillere! SÅ de som sier at Mourinho ikke har satt sitt eget lag må se seg selv i speilet! Han har fått to midtstoppere til en verdi av en Mane og salah til sammen! Det er du Mourinho som skal få laget til å prestere, det er du som skal få spillerne til å trives i klubben, det er du som skal gi dem selvtillit, det er du som skal holde en arm rundt dem når de har det tøft, det er du som skal TA ANSVAR når du bommer på spillerkjøp! Og ikke minst så er du som må respektere at spillerne ikke vil spille under deg, eller vil vekk for å utvikle seg videre! Andy Midten som er en meget respekter mann i Man United sa selv i sin egen spalte at de største spillerne i verden ikke vil spille under Mourinho pga spillestilen !! Kan vi klandre dem ?? Ville dere spilt under Mourinho om dere kunne valgt Guaradiola/klopp osv ? Sannsynligvis ikke.

EN ting jeg aldri kommer til å glemme er når faren til Ronaldo døde (rip) Vi var i en kjempe kritisk periode av sesongen, det var vinn eller forsvinn stort sett i alle turneringer!! Hva var det Sir Alex sa ?? Han sa og jeg siterer – Ronaldo, gå å vær med familien din, jeg kommer til å savne deg på banen! Men ingenting er viktigere enn familie.. Trenger du 2 uker? Null problem, 4 uker null problem! Bare kom deg avgårde.. Nesten så jeg får tårer i øynene, dette er management på høyt nivå.. SÅ har vi vår nåværende manager som slaktet Martial i all offentlighet når han dro hjem for å være vitne til det aller fineste vi kan oppleve her i livet, nemlig ditt barns fødsel! Og når det i tillegg blir komplikasjoner og hans kjæreste får problemer, så sier det seg selv at familien kommer først! Den uken så skammet jeg meg over å representere United, det er en følelse jeg aldri har fått eller vil få igjen.. Det var da jeg ga opp Mourinho for godt å mente han må gå! Det var dråpen for meg, og ironisk nok så er det sannsynligvis han som er grunnen til Mourinho ikke har fått sparken allerede!

Hvis styret skal få kritikk, så er det for å ikke ha løst problemet før serien i det hele tatt startet! Mourinho fikk ikke de spillerne han ville ha (noe som er helt riktig etter min mening) og da burde de ha gitt han sparken!

OPPSUMMERING

Vi har gjort vår verste ligastart på 28 år, vi ligger 14 poeng bak Manchester City og 12 poeng bak Liverpool, fotballen vi spiller er nøyaktig like dårlig som den var de to foregående sesongene! Null offensiv plan, null defensiv plan, spillere med klippekort, spillere totalt blottet for selvtillit, som spiller fantastisk med engang de kommer på landslaget.. Jeg sliter virkelig å finne en eneste positiv ting med at Mourinho skal få fortsette.. Kommer han virkelig til å snu skuta, er det noen som tror det ? og hvis JA hvor mange milliarder til må vi bruke ? Aldri i sin karriere har han bevist at han kan snu et lag i totalt oppløsning, og han har heller aldri overlevd 3 sesong i noen klubber.

Vi har negativ målforskjell og vi er snart i desember!
Dette er den 10’ende målløse kampen til mourinho, kun Southampton har flere i samme periode. Vi er nærmere nedryksplass (13 poeng) enn City 14 poeng..

Vi har egentlig et fantastisk lag, for meg soleklart nest beste troppen i ligaen! vi burde være helt der oppe å kjempe med City, men alt for mange underpresterer! og det er ikke lenger tilfeldig.

Ringer det ingen bjeller når motstanderen ler av oss og ønsker at Mou skal få ny kontrakt ?

Powered by Labrador CMS