United-fansen i syngeseksjonen.

LESERBREV: We love United! Right?

– For meg virker det som om mange dømmer kamper ut fra resultatet, skriver dagens leserskribent.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan.

Heisann! Mitt navn er Thomas Drage, og jeg har vært trofast Manchester United-supporter siden 94-95. Første kampen jeg så var mot Newcastle hvor vi tapte, men ble uansett forelsket i Manchester United da! Å tror nok kjærligheten har vokst med årene, å det gjør den fortsatt om mulig :p
Jeg har skrevet noen ganger tidligere og fått et par lagt ut. Så jeg tenkte jeg skulle dele litt av mine tanker rundt laget som det er nå.

Vi har kuet Manchester City til 0-0 i noe jeg mener var en fantastisk kamp, å det er det tydeligvis ikke alle som mener. Men på vilket grunnlag?

Vi gjorde så mye viktig og ikke minst riktig, og organiseringen var spot on! Et forsvar som var helt fantastisk, og ikke minst 3 backer som gjør jobben sin så til de grader! Da gjensto det vel bare å få den ballen i nettet. Men vi hadde ikke helt dagen. Martial og Lindgard sin sjanse var helt fantastisk, men vi hadde bare ikke dagen. Og noen ganger kan det være helt greit.
Koser meg fortsatt med følelsen av at vi skulle ha vunnet mot et City-lag som virkelig var i siget. Jeg mener at det viser mer hvor vi står, at vi har et meget godt lag. Men vi må ikke glemme at dette gode laget fortsatt blir formet, og jeg mener at vi har noe stort i vente!

Ligagull har jeg god tro på, fordi Van Gaal har  klart å styrke der vi var så sårbare ifjor. Han har kvernet frem alternativer på plasser vi kanskje manglet litt backup. Vi har flere gode spillere som ikke helt har kommet igang enda, og flere unge spillere som såvidt klarer å vente for å få sjansen sin.

Det jeg da stusser litt over er hvor mye dritt som blir slengt rundt av våre egne supportere. Vi er nok litt for bortskjemte med tanke på årene som er gådd, men jeg stusser fortsatt over enkelte supportere. For meg så virker det som mange ser på resultater og dømmer kamper ut fra det. Men vi burde være stolte av mange av spillerne våre, som virkelig viser vinnervilje, står på for drakta, og virkelig ser ut til å forstå hva Van Gaal vil!

Selvsagt var Arsenal-kampen en katastrofe, men vi må huske på at den katastrofen varte fortsatt bare 20 minutter. Om Champions League så håper jeg vi kan komme oss videre, for da blir det fort noe helt annet, når de kan lukte sluttspill!

Jeg har tro på at vi for øyeblikket er vitne til en oppbygging av et superlag for mange år fremover! Så ta dere tiden til å tenke litt på det! Se på spillet vårt som det er nå og bare husk at alt kommer til å bli bedre med tiden! Spillerne blir mer sammensveiset og bygger opp hverandre. At vi sliter litt på topp kommer til å forsvinne! Jeg har værtfall god tro på at det laget vi ser nå er grunnmuren i et lag som kan overgå stort sett alt som stiller seg på motsatt side av banen!

We love United! We do! We love United! We do! Right?

Glory glory folkens!

Keep the red flag flying high!

Powered by Labrador CMS