LESERBREV: Dette kan ikke fortsette

Thomas Drage mener dette bør være Van Gaals siste sesong i United.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan. Vi tar selvsagt også gjerne i mot reisebrev.

Will he stay or will he go?

Av: Thomas Drage (trofast Manchester United-supporter siden 94-95)

Siden desember har det haglet rundt Van Gaal, «sacked, sacked after next game, if Man Utd don’t win LvG will be sacked imminently.» mye rykter, så mye at en rykte elsker som meg selv blir litt lei.

Men fortsatt så grubler jeg mye på hva som skjer når siste kamp i årets sesong er spilt. Blir han ut kontrakten sin eller har det vært bestemt en god stund at han må dra, eller bare at Mourinho faktisk har blitt lovet at han skal ta over.

mourinho
LUR I BLIKKET: Har Mourinho blitt lovet United-jobben?

Etter mye opp å ned den siste tiden, prestasjonsmessig så må jeg nok si at jeg personlig er mektig lei av LvG. Folk må gjerne si at vi ikke skal være en klubb som bytter manager hele tiden, men skal vi virkelig være så prinsippfast at han skal få dra oss helt ned i kjelleren? Jeg kan ikke se for meg at LvG trekker noen spillere som helst med hans taktikkeri. Ja vi kan fortsatt få CL plass, og ja vi er i FA Cup semifinalen. Men hadde dette vært for bare 1 år siden hadde vi nok ikke hadd den plassen vi har nå, hele ligaen har jo fått drypp virker det som, en helt sinnsyk sesong er snart over, og jeg mener absolutt at den sesongen burde være LvGs siste i Manchester United.

Når Old Trafford ser ut som Aspmyra stadion må det jo gå opp et lys om at nok er nok, jada han har latt unge talenter få sjansen, men hadde det ikke vært så mye skader, hadde vi fortsatt fått sett disse gutta i aksjon? Jeg tror nok ikke det, men er veldig glad for de har fått sjansen.

marcusras
UNGDOMMELIG MOT: Innsender er fornøyd med at mange unge får sjansen, men ville de fått sjansen om det ikke var for skadeproblemene?

Men til en konklusjon, jeg mener at Manchester United må avslutte sitt forhold med LvG etter denne sesongen, dette kan ikke fortsette. Jeg orker faktisk ikke sovne i stolen min under en United kamp flere ganger, orker ikke se at Manchester United legger seg bakpå for å forsvare en 1-0 ledelse mot Aston Villa. Jeg orker ikke se flere meningsløse bytter, taktiske superbytter som ingen andre enn lvg selv skjønner noe av, orker ikke se mer av en så lite entusiastisk trener mer, orker ikke se den etterhvert så sykt irriterende svarte permen det løses enten sudoku eller kryssord i kamp etter kamp etter kamp! Få inne noen som virkelig brenner for dette! En som virkelig vil vise at Manchester United er den mest fantastiske klubben på denne jorden!

Hvem det måtte være kan jeg ikke si, men er det José Mourinho? Jeg vet ikke. Jeg vet rett å slett ikke hvem jeg helst ville hatt inn. Jeg bare vet at det skal så uendelig mye til for at det blir værre en dette. For jeg synes ikke vi har dårlige spillere, men jeg mener alt for mange brukes alt for mye i uvante posisjoner.

Uansett hva som skjer så vil alltid denne klubben ha en stor plass i mitt hjerte! Å da blir man vell bare så engasjert som man blir! Glory glory folkens!

vangaalmappe (650 x 358)
– Hva jeg har i mappa mi? En liste over folk som ikke liker den…

 

Powered by Labrador CMS