– Ligner ikke på et Mourinho-lag

Avisrunden: José Mourinho våkner neppe med julestemning i dag, skriver avisene.

Publisert Sist oppdatert

Det så lenge ut som at United-supportere over hele verden ville våkne med tre poeng under treet, men Maguires overtidsmål sørget for poengdeling på King Power Stadium.

José Mourinho kalte det hele for en spøk – og var ikke sen med å påpeke sjansene United misbrukte mot Leicester.

Mourinho etter kampslutt: – Vi opptrådte som barn i egen boks

Vi har tatt en titt på hva de engelske avisene skriver etter Uniteds andre dårlige resultat på bare en uke.

Manchester Evening News

James Robson skriver i lokalavisen at José Mourinho fint kan finne på å skrinlegge planene om å gi spillerne ekstra fri på juleaften.

– Det er andre gang på en uke at United får et slag i magen i sluttminuttene, og den store bekymringen for Mourinho nå er ikke det faktum at det er 13 poeng opp til Manchester City, men heller det faktum at laget hans nå ikke ligner på et Mourinho-lag, skriver Robson.

Robson skriver at de to målene United slapp inn mot Manchester City så ut som avvik, men nå er det mer eller mindre blitt normalen.

– Kanskje er det et tegn på at United savner Eric Bailly, men det er fortsatt ingen unnskyldning for det håpløse forsvarsspillet vi har sett de siste ukene, skriver Robson.

Er dette spilleren United savner mest i det hektiske juleprogrammet? Eric Bailly må under kniven, og er ikke spilleklar før i 2018.

Videre skriver Robson om alle de misbrukte mulighetene, og trekker også frem Romelu Lukaku som en av kampens store spillere.

– United måtte betale dyrt for de misbrukte sjansene – og Mourinho vil være fristet til å gjøre livet surt for United-spillerne på julemorgenen, avslutter Robson.

Daily Mail

Sam Mcevoy oppsummerer fem nøkkelpunkter fra King Power Stadium.

  • Historien gjentar seg selv? Da Manchester Uniteds Twitter-konto presenterte lagoppstillingen en time før kampstart hadde de datert det til 2012. Tweeten ble senere fjernet, men det var nesten som om United faktisk hadde reist tilbake i tid. Lille julaften i 2012 bragte også med seg et uavgjort-resultat mot Swansea, og Premier League endte med det Kun Aguero-målet.
  • Julestemning på tribunen: Leicester hadde gjort sitt for å skape en god atmosfære på King Power denne kvelden – og det var flust av nisser i godt humør på kamp.
  • Jamie Vardy elsker toppkampene: 30-åringen scoret kampens første mål, og det er hans 50. mål i Premier League – og det 21. mot topplagene.
  • Lingards misbrukte mulighet: Til tross for den gode formen i det siste, med seks målpoeng på de fire siste bortekampene, klarte ikke Lingard å sette ballen i mål da han rundet Kasper Schmeichel.
Denne må sitte, Jesse…
  • Rashford i hundre: Det ble en plass på benken fra start for Marcus Rashford mot Leicester, men da han erstattet Anthony Martial med drøye 20 minutter igjen på klokka – ble det hans 100. opptreden for United, og Mcevoy påpeker at med litt bedre hell kunne han fort ordnet et straffespark for United.

The Mirror

Også her har de valgt å trekke ut noen nøkkelpunkter fra oppgjøret, ført i pennen av James Nursey.

  • Jamie Vardy noterte seg for kampens første mål – og viser igjen at han virkelig elsker å spille mot toppklubbene.
  • Juan Mata viste mot Leicester at han er en spiller i toppklasse, og bidro med viktige mål i en kamp hvor Lukaku aldri så ut som han ville treffe nettmaskene. Til gjengjeld var belgieren nest-sist på flere store muligheter, og må være irritert på lagkameratene sine som ikke omsatte sjansene.
To mål fra øverste hylle: Juan Mata herjet med Leicester.
  • Pogba, som var én av tre spillere som beholdt plassen sin etter tapet mot Bristol, fikk æren av å bære kapteinsbindet for første gang i Premier League. Nursey skriver at han kanskje ikke er den mest høylytte typen på banen, men at han alltid ønsket seg ballen, og styrte spillet fint.

Videre påpeker Nursey at Puel hvilte hele syv spillere i forrige oppgjør, noe Leicester-sjefen begrunnet med å holde troppen «frisk». Dette kan fort ha vært en avgjørende faktor på lørdag kveld, mener avisen.

Powered by Labrador CMS