Et forbilde for mange: Zlatan Ibrahimovic.

Ny milepæl for Zlatan

Denne gangen handler det om svenskens alder.

Publisert Sist oppdatert

Det var Mkhitaryan som stjal showet mot Leicester med en glitrende målgivende pasning, og en glitrende scoring.

Men nok en gang dukket altså Zlatan Ibrahimovic opp med en scoring, og med denne noterte han seg for sitt 20. mål for sesongen, og sitt femtende mål i Premier League.

Hva er unikt med det?

Det unike med det, er at Zlatan er 35 år og 125 dager gammel.

Mange eldre spillere enn Zlatan har scoret på øverste nivå i England siden Premier League ble etablert, men det hører de virkelige sjeldenhetene til at de leverer på et stabilt så høyt nivå som svensken.

Faktisk er han den eldste spilleren i Premier Leagues historie til å nette så mange, skal vi tro Opta:

Mange trapper ned karrieren når de bytter klubb i så høy alder, slik man trodde Zlatan skulle gjøre, men isteden tok han steget opp til et enda høyere nivå og fortsetter å levere.

Bare de 15 ligamålene alene er nesten nok til å være bedre enn det Uniteds toppscorere hele forrige sesong noterte seg for. Rooney nettet 15 i alle turneringer, og Martial 17.

Sesongen før der scoret Uniteds toppscorer Rooney, som mange mener allerede da snakket om at var for gammel, kun 14 totalt.

ELDRE ENN ROONEY: United-legenden Wayne Rooney er bare 31 år gammel, men allerede snakkes det om at han er for gammel og han spiller heller ikke lengre fast. Zlatan er altså fire år eldre, og bøtter inn som om han var midt i 20-åra.

Med 15 mål er også Zlatan bare ett mål bak Premier Leagues toppscorer Romelu Lukaku, som bøttet inn FIRE mot Bournemouth.

Hvor lenge tror dere Zlatan kan bøtte inn for United? Kan han fortsette slik til han blir 40? Del gjerne din mening i kommentarfeltet under!

Powered by Labrador CMS