– Jeg håper Paul kan starte, og nå er det opp til Cavani selv

Publisert Sist oppdatert

Det går i ett.

Ikke før er AC Milan slått før United skal ut i ny bortekamp søndag. Denne gangen mot nok en sterk motstander – Leicester – i FA-cupens kvartfinale.

Ole Gunnar Solskjær håper på en enda sterkere tropp til den kampen enn han hadde i Milano.

– Vi får se hvor mye Pogba kan spille. Jeg tror ikke han tåler 90 minutter der, og jeg er usikker på om han kan starte. Se imidlertid på påvirkningen hans mot Milan som innbytter.

– Hvis han føler seg ok etter Milan-kampen så kan han kanskje starte, men det er en lang reise. Vi får se hvem som er klare. Kanskje tåler han i alle fall 45 minutter også søndag. Det var jo egentlig ikke meningen at han skulle spille 45 minutter torsdag, men det ble sånn og jeg tror det var bra for ham. Det ble en ny start, sa Solskjær til MUTV og på den offisielle pressekonferansen før Leicester-kampen.

United-manageren la til at fokus nå er på sesongavslutningen, og at de ikke bruker tid på rykter rundt Pogbas situasjon. Den nåværende kontrakten går jo ut sommeren 2022, noe som gjør at de fleste forventer at han enten skriver under ny kontrakt i sommer eller selges.

– Men vi har samtaler. Se så på Pauls prestasjon mot Milan. Den viser hvor mye han bryr seg, og den viser også hvor mye vi kan tjene på å ha ham her videre.


ANDY MITTEN:
– Jeg tror Pogba blir og har fått høre at han er åpen for å diskutere ny kontrakt


PRESSEKONFERANSE FØR LEICESTER: Slik så det ut da Ole Gunnar Solskjær pratet om Leicester-kampen rett etter Milan-kampen sent torsdag kveld.

Nordmannen innrømmet at det nå er opp til Edinson Cavani når han er tilbake.

– Vi har ikke helt funnet ut av det med ham. Han har jobbet veldig hardt, han har deltatt på treninger, men han føler seg ikke helt klar. Det er nå opp til ham. Han ønsker å være hundre prosent. Forhåpentligvis blir han klar til søndag.

Anthony Martial kan også være tilbake søndag, men Solskjær er uansett ikke bekymret for at franskmannen skal spille landskamper for Frankrike i slutten av mars.

– Nei, jeg er ikke bekymret. Jeg vil kun ha ham frisk og rask, og jeg vil at de (Martial og Pogba) skal spille kamper. De har mistet for mange kamper allerede.

– Det var hoften til Anto. Vi håpet han skulle rekke West Ham. Så rakk han nesten denne kampen (Milan), og forhåpentligvis er han klar igjen til søndag. Jeg er ikke sikker siden han ikke har reagert som ønsket på behandlingen, men han gjør alt han kan. Han er desperat etter å returnere, og det er gledelig, sa Solskjær.

Det var for tidlig å gi noen status på Eric Bailly og Marcus Rashford.

– Men de skal få lørdagen til å vise om de er klare, sa nordmannen.

– Vi vet ikke med Marucs. Jeg tviler, men jeg håper. Han ønsker alltid å være tilgjengelig så vi vil forsøke å gi ham den tiden han trenger.

Powered by Labrador CMS