Klar for nye utfordringer

– Det var flott i United, men det er begrenset hvor mye man får utrettet for reservene, sier Leicester-klare Ritchie De Laet.

Publisert Sist oppdatert

Ritchie De Laet kom til United fra Stoke i januar 2009, og fikk sin debut mot Hull i sesongens siste seriekamp den samme våren. I sesongene som har fulgt har De Laet vært på utlån i Sheffield United, Preston, Portsmouth og Norwich, og belgieren fikk kun seks kamper totalt for Uniteds førstelag før han 14. mai i år signerte treårsavtale med Leicester City.

Ritchie De Laet, som de siste årene stort sett enten har vært sendt på utlån til forskjellige klubber i det engelske ligasystemet eller spilt for Uniteds reservelag, ser frem til en mer forutsigbar tilværelse hos revene fra Leicester.

– Jeg gleder meg til endelig å komme på et lag som er fokuserte på å komme seg videre, og hvor jeg kan slå meg til ro uten å måtte bekymre meg over hvor turen bærer ved neste overgang, sier De Laet til Sky Sports.

– Jeg har skrevet under på en treårsavtale, som gir meg muligheten til å slå meg ned i Leicester og konsentrere meg om fotballen.

Til tross for at De Laet nå er glad for å ha kommet til en ny klubb hvor han får muligheter for førstelaget, har han kun lovord å komme med om gamleklubben.

– Det var flott for fotballutdannelsen min i Manchester siden alt er førsteklasses i United, alt fra spillerne til støtteapparatet i klubben.

– Det var til stor hjelp for meg å være der, men det er begrenset hvor mye man kan utrette for reservene, og om jeg ikke skulle få sjansen for førstelaget neste sesong ville det være bedre for meg å reise videre.

Powered by Labrador CMS