Ingen rev av Hargo

Leicester-manager Sven-Göran Eriksson hadde planer om å gjøre blårev av Owen Hargreaves. Nå har imidlertid den blågule gitt opp.

Publisert Sist oppdatert

Overfor BBC Radio Leicester medgir Eriksson at han ikke lenger vil bruke energi på å få fatt i den skadeforfulgte, tidligere United-spilleren.

– Nei, det vil ikke skje. Hvis så var, ville det ha skjedd allerede, men nå er det for sent. Jeg får ikke fatt i ham. Jeg har utelukkende hatt kontakt med agenten hans, som merkelig nok ikke har latt høre fra seg siden.

Hodgson spisser ørene

Erikssons uttalelser vil ventelig være av interesse for kollega Roy Hodgson i West Bromwich Albion. Mannen som beklagelig nok fikk sparken i Liverpool, har i lengre tid veiet for og imot å hente Hargo til The Hawthorns. Han bekrefter da også at klubben har vært i kontakt med spilleren, og at interessen er reell.

– Jeg har ikke pratet med ham personlig, for all kommunikasjon har foregått gjennom Dean Ashton (WBAs sportsdirektør; journ.anm.), sier Hodgson, ifølge TheWorldGame.

– Men selvsagt, vi følger situasjonen nøye. Dersom det hele utvikler seg i den retning at han blir skadefri og i stand til å spille Premier League-fotball igjen, da tror jeg ikke at vi vil være den eneste klubben som viser interesse for ham. Mer kan jeg ikke si for øyeblikket, annet enn at vi avventer neste trekk.

Powered by Labrador CMS