LONDON, ENGLAND - AUGUST 09: Arsene Wenger, Manager of Arsenal reacts on the touchline during the Barclays Premier League match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium on August 9, 2015 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Sjokktap for Arsenal

Liverpool ble reddet i sluttminuttene.

United åpnet Premier League-sesongen med tre poeng etter 1-0 mot Tottenham.

Etter resten av lørdagens kamper inntok Leicester en foreløpig serieledelse.

Claudio Ranieris menn sjokkerte Sunderland på hjemmebane, og ledet tidlig 3-0 etter mål av Jamie Vardy og Ryan Mahrez 2. Til slutt ble det 4-2.

Samtidig tapte Everton overraskende nok poeng hjemme mot nyopprykkede Watford.

Wilfried Zaha kom seg ellers på scoringslista, da han gjorde 1-0 for Crystal Palace borte mot Norwich. Der scoret forresten også Palace-nykommer Yohan Cabaye.

Uniteds neste motstander, Aston Villa, tok en fin 1-0-seier borte mot Bournemouth, etter seiersmål ved nye Rudy Gestede.

I lørdagens kveldskamp avga imidlertid Chelsea poeng hjemme mot Swansea. Det endte 2-2, og Jose Mourinhos lag fikk også keeper Thibaut Courtois utvist i 2. omgang.

Chelsea – Swansea 2-2

Søndagens kamper ble åpnet med et sjokk på Emirates Stadium. Arsenal, som slo Chelsea i Community Shield én uke tidligere, var forventet å vinne kampen, men gikk på et 2-0 tap mot West Ham.

Southampton gjestet Newcastle i en spennende kamp. Southampton tok ledelsen etter halvspilt omgang, men like etter 2.omgangen var i gang ledet Newcastle 2-1. Shane Long reddet Southampton i sluttminuttene og kampen endte til slutt 2-2.

Liverpool avsluttet forrige sesong med å bli ydmyket 6-1 av Stoke på Britannia Stadium. I denne sesongs første runde dro de tilbake og ble reddet på tampen av kampen. Kampen så lenge ut som den skulle ende målløs, men fem minutter før slutt løsnet det da Coutinho sendte en suser forbi Stokes keeper Jack Butland så Liverpool vant 1-0.