Savner å møte Leeds

SAF savner de tøffe kampene mot Leeds.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren innrømmer også at han ikke bare savner selve kampene, men hele stemningen som omga disse hatoppgjørene. Søndag møtes de to fiendene igjen.

Sist gang United møtte Leeds var februar 2004. Siden den gang har det vært få oppturer for Leeds som nå befinner seg på tredje øverste nivå. Sir Alex Ferguson tror ikke hatet mellom klubbene har blitt noe mindre siden sist.

"Jeg trenger ikke å fortelle Manchester Uniteds spillere og fans hvor mye kampene mot Leeds har betydd gjennom årene," sier Ferguson til manutd.com.

"Det var fantastiske, ampre oppgjør hver vi gang vi møttes. Det var alltid litt fiendtlighet rundt kampene og vi ba alltid spillerne om å oppføre seg på banen"

Ferguson savner også borteopgjørene på Elland Road, hvor han mener stemningen alltid var fantastisk, noe som gjorde at spillerne alltid ble ekstra motiverte. United-manageren tror morgendagens kamp vil leve opp til forventningene.

"De har med 9000 supportere, så det blir veldig god atmosfære og en fantastisk cup-kamp," sier han.

Sir Alex er veldig imponert over hvordan Leeds har gjort det denne sesongen, både i ligaen som de leder klart og i Ligacupen mot Liverpool. Mye av æren for det gir han til Leeds-manager Simon Grayson. Ferguson mener at den tidligere Leeds-spilleren har stor motivasjon og at spillerne ikke skuffer han. SAF tror at Leeds om noen år vil være i nærheten av Premier League igjen.

"Det ser ut som at de garantert rykker opp til Championship denne sesongen, og med managerens driv og motivasjon har de en stor mulighet," sier Ferguson.

Powered by Labrador CMS