Sammenligner Bruno Fernandes med Kevin De Bruyne

Publisert Sist oppdatert

Han kom ikke på scoringslista mot LASK, men det var ingen tvil om at Bruno Fernandes igjen imponerte.

– Han får noe til å skje hver gang han får ballen. Han er virkelig i form, han skapte fem sjanser i løpet av den førsteomgangen, sa ex-red Owen Hargreaves i sin rolle som BT Sport-ekspert (videreformidlet av Daily Mail).

Hargreaves spilte 39 kamper for United fordelt på fire sesonger (hvor bare den første sesongen ikke ble sterkt preget av skader), og var en av straffeheltene fra Champions League-finalen mot Chelsea.

FREMST I KØEN: Owen Hargreaves og lagkameratene springer løpende mot Edwin van der Sar etter at Anelkas straffespark har blitt reddet.

 

At Hargreaves senere gikk til Manchester City har ikke akkurat hjulpet på hans popularitet blant United-supporterne, men det ble ikke noen stor suksess (fire kamper, ett mål). Nå sammenligner Hargreaves Fernandes med Kevin De Bruyne, jevnt over anerkjent som en av de aller ypperste spillerne i ligaen de fem siste sesongene.

– Som De Bruyne så spiller han i sitt eget tempo, får aldri dårlig tid, og finner rom. Han bare har en følelse av når han skal gjøre ting.

Owen Hargreaves var ikke den eneste tidligere United-midtbanespilleren som senere har gått til en rival som var i BT Sport-studioet, for Paul Ince var der også.

Han sa at Fernandes «ser ut til å være midtbanespilleren United trenger».

HAR IMPONERT I STARTEN: Bruno Fernandes.
Powered by Labrador CMS