Wolverhampton Wanderers v Manchester United - Premier League

Enda en seier for Ronaldo, nytt tap for Elanga

Fire United-spillere var i aksjon torsdag kveld, og det ble blandet drops for United-spillerne.

Portugal tok nok en seier – med Fernandes og Ronaldo på banen, mens det ble en ny nedtur for Anthony Elanga – selv om han startet for Sverige.

Portugal 2-0 Tjekkia (Slutt)

Mål: 1-0 Cancelo (33), 2-0 Guedes (38)

Cristiano Ronaldo startet på banen i kampen mellom Portugal og Tjekkia. Begge lagene hadde like mange poeng i gruppespillet før kampstart. Bruno Fernandes startet på benken og Diogo Dalot ble sittende hele kampen.

Like etter pause, i minutt 51, dro Cristiano Ronaldo på seg et gult kort etter å ha kommet for sent inn i en sklitakling. Det aksepterte han.

Siden Portugal tok ledelsen 2-0 tidlig så virket Ronaldo og lagkameratene ganske fornøyd tidlig i kampen. United-spissen kom denne gangen aldri til noen virkelig store sjanser.

I minutt 68 ble det Bruno Fernandes sin tur til å sette beina på banen, men dette ble en rolig økt for 27-åringen.

Ingen United-spillere havnet altså på scoringslista, men Portugal tok med seg tre poeng.

Sverige 0-1 Serbia (Slutt)

Mål: 0-1 Jovic (45+3)

Anthony Elanga var blant de 11 spillerne som startet kampen mot Serbia, etter et fint innhopp i hjemmekampen mot Norge, der han på overtid reduserte til 1-2.

Denne gangen ble det ingenting å juble for. Elanga kom ikke til noen store sjanser i kampen, og ga også bort corneren som endte med baklengsmål.

Elanga forsøkte å heade tilbake til keeper, men headet  i stedet utover dødlinja. På den påfølgende corneren scoret serberne. Det ble kampens første og eneste mål.

United-spilleren ble byttet ut fire minutter før full tid, etter å ha spilt en kamp å glemme for både han og Sverige. Det var et svakt svensk lag som møtte Serbia til kamp.

Lesotho 0-0 Elfenbenkysten (Slutt)

Elfenbenkysten tok med seg ett poeng etter kampen mot Lesotho. Enn så lenge, har de flest poeng i sin gruppe. Kampen ble spilt uten Eric Bailly.