Scotland v Republic of Ireland: UEFA Nations League - League Path Group 1

Mister gruppefinalen mot Ukraina

Scott McTominay gjorde en ny god kamp på den skotske midtbanen da Skottland tok sin andre seier på rad denne landslagssamlingen.

Publisert Sist oppdatert

Midtbanemannen som har vært gjenstand for mye kritikk blant United-fansen, men som den siste tiden har hevet seg betraktelig får enda en gang gode skussmål for sin innsats i 2-1-seieren mot Irland.

– Mistet ballen i oppbyggingen til Irlands ledermål, men prøvde å holde ting i bevegelse fremover i et tett maskinrom på midtbanen. Var tålmodig med ball og hjalp Skottland med å få kontroll etter pause, skriver The Daily Record og gir ham syv på børsen.

The Scottish Sun er litt strengere når de skal bedømme McTominays innsats og gir ham karakteren seks.

– En variert forestilling fra midtbanespilleren. Noen slurvete pasninger og noen imponerende løp fra dypet. Skaffet straffesparket som Christie satte i mål da han headingen hans traff armen til Alan Browne. Det gule kortet gjør at han er suspendert mot Ukraina.

Scotland v Republic of Ireland: UEFA Nations League - League Path Group 1
SKAFFET STRAFFE: Scott McTominays heading ordnet straffen som ble avgjørende for at Skottland vant 2-1 mot Irland.

McTominay havnet i klammeri med Jason Knight etter en tøff duell og ble belønnet med gult kort. Noe som gjør at han mister den siste kampen i Nations League grunnet for mange gule kort.

Kampen mot Ukraina, som grunnet krigssituasjonen spilles i Polen tirsdag, går med det uten McTominay som kriger på midtbanen. Et stort tap for Skottland i gruppefinalen som avgjør hvilket av de to landene som tar seg opp til nivå A i Nations League.

Sett med United-øyne vil McTominay nå få mer hvile inn mot City-kampen som er den første etter den pågående landslagspausen og spilles søndag om en uke.

Powered by Labrador CMS