Tap i semifinalen

Bebe og resten av Manchester United-reservene tapte 1-0 mot Blackburn i Lancashire Senior Cup-semifinalen.

United skapte mange sjanser, men klarte ikke å sette ballen i mål. Det klarte derimot Blackburn et drøyt kvarter ut i andre omgang. Dermed er Blackburn klare for finalen, mens Uniteds sesong er over.

Kampen ble spilt bak lukkede dører på Carrington, men de få tilmøtte fikk se Nicky Ajose treffe tverrliggeren med et godt skudd i første omgang. Joshua King fikk også flere muligheter før hvilen, men ble hindret av en god Blackburn-keeper.

Etter pause tok Blackburn ledelsen mot spillets gang. Et innlegg ble slått inn fra venstre, og spissen Osayamen Osawe satte ballen sikkert i mål. Etter scoringen fortsatte United presset, og nærmest kom Robert Brady med et skudd i krysstangen. Ajose og Bebe kom seg også til muligheter, men Blackburns keeper stoppet forsøkene. Blackburn fikk også to muligheter til å øke ledelsen, men kampen ebbet ut i 1-0.

United: Devlin; Vermijl, Wootton, Gill, Brady; Ajose, Petrucci, Norwood, Bebe; King, Obertan

Ubenyttede reserver: Ekangamene, Coll, Rafael Leao.

Kilde: ManUtd.com