Reservene vant igjen

Chris Fagan (bildet) og United-reservene knuste Oldhams ditto 4-0 da lagene torsdag kveld møttes til dyst i Lancashire Senior Cup.

Conor McCormack, Chris Fagan, Sam Hewson og Sean Evans scoret målene i en kamp som i praksis ble avgjort før pause.

McCormack var noe heldig da han åpnet scoringene allerede etter to minutters spill, da skuddet hans endret retning i en forsvarsspiller og lurte Oldham-keeperen.

Deretter økte Fagan i det 23. minutt, før Hewson satte inn 3-0 på overtid. Den lille midtbanespilleren måtte ha to sjanser, for han måtte først se straffesparket sitt bli stoppet av keeper. Han var imidlertid våkent fremme på returballen, og levnet ikke sisteskansen noen muligheter.

I andre omgang fastsatte så Sean Evans sluttresultatet til 4-0 med en fin avslutning fra kloss hold.

Ifølge ManUtd.com var nok ikke United fullt så overlegne som sifrene kan tyde på. Oldham var ved flere anledninger farlig frempå, men en god Ron-Robert Zieler i mål, godt assistert av stolpen, holdt gjestene på avstand.

United: Zieler, Gray, Lea, Eckersley, Chester, Cleverley, McCormack, Hewson, Fagan, Norwood, S. Evans.

Uben.innb.: Amos, de Carvalho Brandao, Dudgeon, Curran, Galbraith.