Reservene røk ut

Zoran Tosic (bildet) utliknet, men dessverre til liten nytte.

Serberen kom fra benken og satte inn 1-1-målet som ga United-reservene nytt cuphåp mot gjestene fra Liverpool. Da kampen gikk til straffesparkkonkurranse viste imidlertid scouserne seg som de mest kliniske.

Det betyr at United-reservene, som har vunnet Lancashire Senior Cup-troféet to år på rad, er ute av turneringen etter å ha røket ut allerede i første hinder.

Kampen i Altrincham var lenge forholdsvis jevnspilt, og med få sjanser på begge sider av banen. Men så scoret Liverpool etter en halvtime, og deretter tok de fullstendig over styringen. De spilte seg til flere gode muligheter frem mot pausen, mens United med nød og neppe klarte å holde unna.

Bedring etter pause

I andre omgang kom Ole Gunnar Solskjærs elever mye bedre til sin rett. Det resulterte i en meget fortjent utlikning ved innbytter Zoran Tosic, som i det 72. minutt fant nettmaskene med et flott frispark fra 25 meters hold.

Serberen hadde i det hele tatt et friskt innhopp, og burde også fått straffe da han ble lagt ned i Liverpool-feltet syv minutter før slutt.

Det fikk han altså ikke, og dermed gikk kampen til straffekonkurranse.

Og fra 11-meteren fulgte lagene hverandre som skygger til 3-3. Federico Macheda, Febian Brandy og Zoran Tosic sørget i tur og orden for sikre konverteringer, før det gikk galt for Matty James og Ritchie De Laet. Når Liverpool samtidig fortsatte å overliste keeper Ron-Robert Zieler, var utfallet gitt.

Straffekonkurransen endte med 4-3 til gjestene, og dermed slipper United å tenke mer Lancashire Senior Cup denne sesongen.

KAMPFAKTA

United-reservene 1 – 1 Liverpool-reservene (3-4 på str.)

29. min.: 0-1 Ecclestone

72. min.: 1-1 Tosic

Uniteds lag: Ron-Robert Zieler, Reece Brown (Federico Macheda, 65.), Ritchie De Laet, Oliver Gill, Joe Dudgeon, Cameron Stewart, Oliver Norwood (Matty James, 58.), Sam Hewson (Zoran Tosic, 58.), Corry Evans, Joshua King, Febian Brandy.

Her kan du gjenoppleve LIVE-oppdateringen:

<iframe src="http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=e5a2b8b73a/height=550/width=542" scrolling="no" height="550px" width="542px" frameBorder ="0" allowTransparency="true" ><a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php?option=com_mobile&task=viewaltcast&altcast_code=e5a2b8b73a" >United-res. v Liverpool-res.</a></iframe>