Mer sølvtøy på reservene?

Kan Warren Joyces United-reserver tukte Accrington Stanley og gå til topps i Lancashire Senior Cup? Svaret får vi onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Da møtes de to finalistene på County Ground, i Leyland, Lancashire FAs hovedkvarter. Der vil vi omsider få det endelige utfallet av en turnering som startet allerede i fjor høst.

Dessverre for Warren Joyce må han klare seg uten flere av sine antatt sterkeste kort, ettersom Scott Wootton, Robbie Brady, Jessie Lingard og Michael Keane alle er involvert med førstelaget i Gøteborg.

Jakter kvadruppeltriumf

Men selv uten disse spillerne har reservelagssjefen flere ess i ermet. Marnick Vermijl, Davide Petrucci, Ryan Tunnicliffe og Larnell Cole, vil trolig alle ha sitt besyv med i et lag som skal kjempe om den nye sesongens første trofé – eller egentlig forrige sesongs siste. Det betyr at United-reservene har muligheten til å sikre seg en uhyre sjelden «Quadruple»-gevinst. Laget avsluttet som kjent 2011/12-sesongen som vinnere av Premier Reserve League North, Den nasjonale reservelagsfinalen og Manchester Senior Cup.

Kvartfinale, semifinale og finale

På sin ultrakorte vei til turneringens siste hinder – en turnering som fra denne sesongen av går under det snertne navnet Lancashire Football Association Molson Coors Senior Cup, slo United-reservene ut Blackburn (4-0) i kvartfinalen og Blackpool (5-4 på straffer etter målløs kamp) i semifinalen.

Accrington Stanley på sin side, beseiret Oldham (3-0) og Wigan (9-8 på straffer etter 1-1 i ordinær tid).

Finalekampen starter klokken 20.45 (skandinavisk tid), og må derfor trolig finne seg i å stille i skyggen av en annen begivenhet som finner sted i Gøteborg noenlunde samtidig.

Powered by Labrador CMS