– Det var som en drøm!

Ander Herrera sier at han aldri kommer til å glemme sin første kamp i rødt.

Publisert Sist oppdatert

Den 24 år gamle spanjolen imponerte stort gjennom samtlige 90 minutter i Pasadena, og sier til ManUtd.com at han er overlykkelig over å ha fått en så minneverdig debut.

– Det var som en drøm å spille i den røde trøyen – den kommer jeg til å beholde for alltid. Jeg håper bare at dette var starten på massevis av kamper for United.

Til tross for at Herrera er den av spillerne som har fått mest oppmerksomhet etter den overbevisende forestillingen, er han mer enn villig til å dele på kaken.

– Det var jo ikke bare jeg som spilte, påpeker han.  – Jeg synes hele laget koste seg og spilte godt. Dette var vår første kamp og jeg synes vi gjorde mye bra. Det var ett steg på stigen og vi er veldig godt fornøyd.

Nå ser han frem til å bygge videre på suksessen og storseieren over Galaxy:

– Manageren sa til oss etterpå at han var fornøyd med kampen og at det var en god forestilling. Likevel ønsker han å se forbedringer, så vi blir nødt til å jobbe hardt.
7-0 er et fantastisk resultat, men det var en tross alt en vennskapskamp, minner han om.

På spørsmål om hva han først og fremst vil ta med seg fra debutkampen, lyder svaret:

– Fansen, og hvordan de elsker denne klubben. Over 80.000 av dem dukket opp for å støtte oss – det er helt utrolig, og vi takker dem.

Manchester United v Los Angeles Galaxy
Her mottar Ander Herrera prisen som banens beste spiller etter kampen mot LA Galaxy.
Powered by Labrador CMS