– Bare rykter, men vi er interessert!

Zlatan Ibrahimovic linkes stadig vekk til LA Galaxy. En representant for MLS-klubben avfeier det hele som rykter, men innrømmer samtidig interesse.

Publisert Sist oppdatert

Samtidig som den svenske superstjernen fortsetter å bygge opp kampformen, dukker det stadig opp nye meldinger om at United-karrieren går mot slutten, og at vi kanskje har sett ham i rødt for siste gang. 

Los Angeles-klubben Galaxy hevdes å være Zlatans neste destinasjon, uten at historien så langt har latt seg bekrefte.

Ikke en gang José Mourinho syntes å vite noe som helst om saken da han ble stilt spørsmålet  under mandagens pressekonferanse:

– Første gang jeg hørte noe om Zlatan var det fra dere i media. Han har ikke sagt noe til meg om det. Han har aldri sagt noe. Så, jeg vet ikke, sa Mourinho.

Så la  han til:

– Men hvis, hvis, hvis, det som sies er sant, så er vi her for å hjelpe ham.

SIGI SCHMID – sjefstrener i LA Galaxy.
SIGI SCHMID – sjefstrener i LA Galaxy.

Galaxy-treneren: – Vi er interessert

Også LA Galaxys sjefstrener Sigi Schmid har nå respondert på påstander om en Zlatan-link.

Ifølge The Independent innrømmer den tyske treneren interesse for Uniteds nummer 10,  men samtidig insisterer han på at historiene i pressen kun er basert på spekulasjoner.

– Det har vært mye snakk om dette tidligere, og nå ser det ut til å skje igjen. Jeg vet ikke om det er noe i det, men om det var det er jeg sikker på at vi ville hatt kjennskap til det. Akkurat nå er det bare rykter, sier Schmid.

SISTE: – Det kan skje

Mannen som styrer og steller Zlatans forretningsavtaler, den ikke helt ukjente Mino Raiola, ser ikke bort fra at klienten hans kan havne i USA før den nåværende avtalen med Manchester United utløper.

Overfor italienske Mediaset (via ESPN) bekrefter Raiola tvert imot at så kan skje. Han legger imidlertid til at han ikke har noe press på seg om å tvinge igjennom en avtale.

– Jeg ser helt avslappet på det. Han (Zatan) er i god form og han har tre, fire måneder på seg til å avgjøre hva han skal gjøre videre.

På spørsmål om det kan bli en overgang til MLS, lyder svaret:

– Om han ønsker det.

P.S.: Dersom det skulle vise seg at Zlatan likevel er på vei til spill i MLS allerede nå, betyr ikke det at noe trenger å skje innen onsdag kveld (Deadline Day). Overgangsvinduet på den andre siden av Atlanteren åpner nemlig først den 7. februar.

Powered by Labrador CMS