Fornøyd med fremgangen i Europa

Scholes mener United er i den tøffeste gruppen i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

Når Manchester United nå tar plass i utslagsrundene i Champions League, mener Paul Scholes at de kommer fra den tøffeste gruppen.

"Dette var en av de tøffeste gruppene", sa han i følge MEN.

Når United gjester Wolfsburg i Tyskland på tirsdag, har de allerede sikret avansement videre i Champions League. Med poeng mot tyskerne er de også sikret førsteplassen i gruppa. Andreplassen er det Wolfsburg og CSKA Moskva som sloss om. Sistnevnte har det største overtaket, siden de legger seg inn på andre plass på innbyrdes oppgjør hvis begge lag vinner.

Ettersom United har store problemer med forsvarsrekken, er det ikke lite sannsynlig at de tyske mesterne kan slå de røde djevlene.

"Vi måtte til Moskva, noe som alltid er vanskelig, spesielt på kunstgress. Det samme var det i Tyrkia. Likevel klarte vi å vinne begge kamper", fortsatte Scholes.

"CSKA og Besiktas kom til Old Trafford for å bevise at de er veldig kapable lag og når i tilegg Wolfsburg er de tyske mesterne, var det bra gjort å kvalifisere oss så tidlig som vi gjorde".

Rødtoppen legger til at de gjerne vil vinne siste kampen, og ende øverst.

"Hvor stor forskjell det gjør på hvem vi får i neste runde er jeg ikke sikker på." sier han. "Det er mange gode lag i denne fasen av turneringen.".

Kilde: Manchester Evening News

Powered by Labrador CMS