– Vårt program var best

DU SÅ DEM PÅ TV: – Jeg har blitt gjenkjent på stemmen etterpå, sier United-supporteren fra «Norske fans».

Publisert Sist oppdatert

Tidlig i mars viste Viasat 4 en episode av serien «Norske fans» som fulgte Kjetil Bjørge og sønnen Anders på tur til Manchester og Old Trafford.

Det var en episode fullspekket med ekte United-lidenskap – perfekt for også andre United-fans i det som har vært en tøff sesong.

Se episoden her (Saken fortsetter under videoen).

Pappa Kjetil var også fornøyd med hvordan det hele ble.

– Absolutt. Vi har fått veldig mye skryt, om at det var både fint og naturlig, sier han til united.no.

– Jeg synes vårt program har vært det beste av de jeg har sett, og jeg tror det var fordi Anders var med. Det var bra å ha med litt ungt.

viasat4

Han er mest glad på sønnens vegne.

– Det var jo litt spesielt å tusle rundt med kamera og mikrofon ved seg hele veien, men det beste var å se hvor gøy Anders hadde det, sier pappa Kjetil.

Måtte sette ned foten

Han hadde egentlig planer om å melde sønnen på en United-fotballskole i England i sommer, men for første gang på et tosifret antall år er det ikke noe slikt i sommer. Til slutt fikk sønnen imidlertid muligheten til å bli med på en fotballskole hos en vilkårlig Premier League-klubb. Tilbudet gjaldt hos City, men da satte familien foten ned.

via5

– Og om han noensinne skulle bli så god at han fikk et tilbud fra de to så kan han heller ikke si ja til det. Samtidig, blir han så god, bør det vel være muligheter for et tilbud fra noen andre også, sier Kjetil Bjørge.

Selv jobber han for Asco, og etter programmet har han blitt gjenkjent. Mye på grunn av stemmen.

– Jeg visste ikke at jeg hadde så spesiell stemme, men har visst det. Jeg har fått vite at noen for eksempel hadde på programmet, men stod på kjøkkenet og laget mat. Så hørte de stemmene min, og løp ut: Der er jo Asco-mannen, sier Kjetil glisende.

3. plass?

Da han og sønnen var over så alt fortsatt ganske bra ut for United, men nå gjør det ikke lenger det.

via3

– Det blir tøft å komme videre i Europa nå, 2-0 blir tøft å ta igjen, men det er jo fullt mulig også. Vi var jo så bra mot Arsenal da unggutta slapp til, men så ble de gamle friskmeldt og da gikk det for sent igjen. Jeg håper de unge slipper til mot Liverpool.

– Jeg har hele tiden denne sesongen også sagt at vi tar 3. plass. Det er litt opp dit nå, men det er jo også noen kamper igjen så: Jo, jeg sier at jeg fortsatt tror på 3. plass jeg…

Powered by Labrador CMS