Usikker fremtid

Old Trafford, USA eller Kina?

Publisert Sist oppdatert

549 kamper, 250 mål og et troféskap de fleste bare kan drømme om.

Wayne Rooney har gjort alt for Manchester United – og mer til.

Men kan det gå mot slutten nå? Det kan virke som Kina snuser på den mestscorende spilleren i Uniteds historie, og på tirsdagens pressekonferanse kunne ikke Mourinho gi noen endelig bekreftelse på at Rooney blir værende frem til sommeren.

– Du må spørre han. Jeg kan ikke garantere noen verdens ting, ikke engang at jeg er her om to uker. Det jeg kan garantere, er at hvis Rooney forlater United, så er det fordi han ønsker det selv. Jeg vil aldri be en legende i denne klubben om å dra. Du må rett og slett spørre Rooney selv, sa Mourinho.

250 mål og legendestatus: Wayne Rooney.

The Mirror og den vanligvis pålitelige David McDonnel har plukket opp dette, og skal ha snakket med en person «tett på klubben», som sier at ting absolutt kan skje før overgangsvinduet i Kina stenger førstkommende tirsdag.

– Ingenting kunne skje før han tok Bobby Charltons målrekord. Alle var klar over at så fort det var gjort, så var det på tide å se på hva som er best for klubb og spiller.

Et siste farvel?

Hvis vi skal tro McDonnel så kan den fantastiske United-karrieren til Rooney få sin endelige slutt allerede på søndag, når Southampton venter i Ligacupfinalen.

Avisen legger til at det er nå United har mulighet til å få tilbake pengesummen de ga til Everton i 2004, som var på £27 millioner.

Og med en påstått ukelønn på £750.000, så er det ikke så rart at den fjerne østen frister.

USA og MLS har også vært nevnt ved flere anledninger, men det virker som Kina med sine massive lønninger i førersetet om signaturen til Rooney.

Burde United beholde kapteinen sin, eller er det på tide å skille veier? Ta diskusjonen i kommentarfeltet!

Powered by Labrador CMS