– For kort svarfrist

Påstår at Tevez fikk for liten tid til å vurdere tilbudet.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Carlos Tevez' rådgiver Kia Joorabchian (bildet), valgte argentineren å vende United ryggen fordi han mente han fikk for liten tid til å vurdere rødtrøyenes tilbud om en femårskontrakt.

United gikk for ti dager siden med på å betale de £25.5 millionene som trengtes for å sikre seg Tevez' tjenester, og forela ham i tillegg en økonomisk ramme som ville ha gjort ham til en av klubbens best betalte spillere i fem år fremover.

Til tross for dette klare tegnet på at virkelig var ønsket på Old Trafford, takket Tevez altså nei. Nå regnes det med at han isteden velger å skrive under for Chelsea eller Manchester City.

Ikke økonomisk betinget

Til Sky Sports News påstår nå Kia Joorabchian at hans klients vraking av United ikke er motivert ut ifra et økonomisk aspekt, men derimot på grunnlag av at Tevez selv mente at han fikk for kort tid til å bestemme seg.

– Da Manchester United la frem sitt tilbud for ti dager siden – det første på to år – ba ikke vi om mer penger. Det eneste vi ba om var mer tid til å tenke over saken. De hadde hatt to år til å tenke seg om, mens Carlos sto overfor en avgjørelse som ville få innvirkning på hele hans familie.

– Bare for å gjøre det helt klart, så er dette Carlos' egen beslutning. Ingen andre kunne ha tatt denne avgjørelsen for ham, sier Joorabchian.

– Egentlig takket vi heller ikke nei til tilbudet, fortsetter han.

– Her er det Manchester United som har satt seg selv på sidelinjen. Vi ba dem om mer tid, og ga beskjed om at vi ville trekke oss ut dersom de ikke var villige til å etterkomme dette ønsket.

– Nå vil han (Tevez) la det hele synke inn. Deretter må han finne ut hvilken klubb som vil passe ham best før han skal ta en avgjørelse for de neste fem årene, avslutter Joorabchian.

Powered by Labrador CMS