Agenten tror på avtale

Carlos Tevez’ agent uttaler til Sky Sports at han tror på en avtale mellom United og argentineren, men avviser at en slik avtale er nært forestående.

Publisert Sist oppdatert

Kia Joorabchian, Carlos Tevez’ agent, følger opp lørdagens artikkel i The Times og uttaler at Tevez snart kan være United-spiller på permanent basis. Joorabchian er imidlertid litt mer forsiktig enn The Times, som påstår at overgangen snart kan være klar.

”Carlos har et år igjen av sin nåværende kontrakt med United. Han har en opsjon som gir United muligheten til å signere han permanent. United er veldig interessert i å gjøre dette. Foreløpig tyder imidlertid mye på at United venter til dette overgangsvinduet er over før de tar noen endelig beslutning”.

”For øyeblikket er Carlos svært fornøyd med å være i klubben. Det er en av de beste klubbene han har spilt for. Han er definitivt interessert i å bli i klubben. Før eller senere kommer vi til å bli enige, men ikke i dag”.

Joorabchian bruker for øvrig anledningen til å dementere Tevez’ påståtte forståelse for Cristiano Ronaldos Real Madrid-flørt. I følge Joorabchian ble argentinere feilsitert av britiske medier. ”Han ble feilsitert. Han liker ikke å snakke om andre spillere eller framtiden deres”.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS