Tevez misfornøyd

Carlos Tevez skal ha uttalt til argentisk radio at han er misfornøyd med mangel på ny kontrakt fra United.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju som i dag blir gjengitt i engelsk presse uttaler Tevez at;

"Jeg vil at alle skal vite at ingen har kommet med noe tilbud, fortalte Tevez til Radio del Plata i Argentina mens han var på ferie sist uke. "Jeg liker ikke at de [United] er uærlige mot vår fans, som viser sin kjærlighet til meg i hver kamp. Jeg vil gjerne bli, men klubben har ikke kommet med noe tilbud. Jeg har ventet på de i et og et halvt år."

"Hvis jeg må forlate United så vil jeg gjøre det med et hevet hode. Hvis en klubb kommer til meg og tilbyr meg en femårskontrakt vil jeg akseptere for å få fred rundt min fremtid. Jeg vil signere en siste kontrakt før jeg drar tilbake til Boca. Det blir vel om en fire-fem år."

Tevez viste også sin misnøye med at det spekuleres i at han skal ha takket nei til et tilbud fra United og gjentok at han vil at floken skal løses.

"Jeg likte ikke at Sir Alex sa jeg var misfornøyd med tilbudet, for hverken jeg eller min agent har mottatt noe. Jeg vet ingenting om fremtiden min, mens United vet at de må betale for at jeg skal bli værende."

Tevez' økonomiske rettigheter eies fremdeles av et investeringsselskap som igjen eies av forretningsmannen Kia Joorabchian. Han er bestemt på at Tevez ønsker å bli værende på Old Trafford.

"Manchester United har gitt signaler om at de ønsker å signere Carlos permanent gjennom en langtidskontrakt, men vi har ikke påbegynt noen forhandlinger enda," sier Joorabchian. "Carlos står fast ved at han ønsker å bli værende hos United. Supporterne har vært fantastiske med han og han elsker klubben."

Kilde: Times

Powered by Labrador CMS