Problemet med Strootman

Det er ikke bare et gjerrig Roma som stikker kjepper i hjulene for en eventuell Strootman-overgang til United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness i sommer, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannheten i rykter og annet som også skjer med Manchester United.

Av: Sport Witness

Tidligere i mai gikk det rykter om at United hadde lagt inn et bud på Kevin Strootman.

Det var Il Tempo som rapporterte Manchester Uniteds 30-millioners bud på  Strootman før noen andre. Deretter skrev de at budet ikke var høyt nok, og at det hadde blitt avslått fordi Roma følte at summen ikke ville kompensere for tapet av Strootman. Klubbens problem var at de så for seg at de måtte bruke mesteparten av pengene på en erstatter, og de hadde naturligvis ingen garantier for at den nye midtbanespilleren ville være like god. Dessuten var det kun Sami Khedira som virket som en verdig og aktuell erstatter, og han ville bli dyr både i overgangspenger og lønn. Nok en gang handlet det altså om penger.

Fredag meldte Il Tempo at i tillegg til at Roma stiller seg negativt til et salg er også Kevin Strootman vanskelig å be. Avisen hevder at Strootman er umulig å hente og at han ikke har noen intensjoner om å forlate Roma etter kun én sesong.

Du kan lese flere saker hos Sport Witness her.

Selvsagt må Il Tempos rolle tas med i betraktningen. Roma-avisen har samme type bånd til AS Roma som Tuttosport har til Juventus, Marca har til Real Madrid, og de katalanske avisene har til Barcelona. Nære forhold hvor avisene som regel favoriserer deres respektive lag.

Derfor er det viktig å ta med at Strootman har et fantastisk forhold til Louis van Gaal og at er det én som kan overtale nederlenderen til å komme til United så må det være han.

Powered by Labrador CMS