MATS HUMMELS: Van Gaal-favoritt.

Ryktesaker, uke 21

Schweinsteiger, Strootman, Hummels, Shaw, McCarthy, Konoplyanka og mange flere nevnes i dagens ryktesak.

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får dere vurdere selv hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 25. mai:

15.28: Kanskje ikke så uventet siden vi selv hadde liten tiltro til Schweinsteiger-saken, men Jan Åge Fjørtoft (som følger tysk fotball tett) har liten tro på en overgang også:

https://twitter.com/JanAageFjortoft/status/470556958681231360

11.25: Når vi først er i gang med The Sun: Vi nevnte tidligere litt om Tom Cleverley og koblingen av han til Everton men The Sun skriver at Galatasaray også er interesserte. Cleverley har nærmest blitt latterliggjort av en del fans, og dette skal ha fått ham til å vurdere fremtiden. Les mer (om du har abonnement).

11.00: Nå er ikke The Sun den avisen vi stoler mest på, og i alle fall ikke når det ikke er Neil Custis som skriver, siden han tidvis treffer brukbart med hva som foregår på Old Trafford. Men i dag melder de uansett i en eksklusiv sak at Louis van Gaal ønsker å signere Bastian Schweinsteiger fra Bayern München.

Den tyske midtbanespilleren, som Van Gaal omskolerte fra ving, har tidligere blitt snakket om som en spiller Pep Guardiola kan ofre, siden han kanskje ikke er en typisk Guardiola-spiller. £32 millioner er summen The Sun skriver at United eventuelt må ut med for 29-åringen med 101 landskamper for Tyskland, og at et lønnshopp også kan bidra til å friste ham til Manchester. Du kan lese saken her, men The Sun krever i så fall abonnement.

10.37: Everton er interesserte i Tom Cleverley, men de har ikke tenkt å ofre James McCarthy for å få i stand en avtale, melder Liverpool EchoSky Sports meldte fredag at McCarthy interesserer United.

Liverpool-lokalavisen melder uansett at det vil et større bud enn Fellaini-budet til om Everton skal vurdere salg, og i så fall er det nok lite sannsynlig at noe vil skje der. Da er nok et Cleverley-salg mer sannsynlig, i så fall, for Liverpool Echo forstår det slik at Cleverley kan være interessert i et slikt klubbskifte. Les mer.

09.49: Italienske Gazetta dello Sport kobler igjen Nani til Juventus, men skriver at portugiseren er andrevalget om Torino-klubben ikke klarer å sikre seg Alexis Sánchez fra Barcelona. De navngir også PSG som en mulig utfordrer i kampen om Nani.

Paul Pogba og Arturo Vidal har begge blitt løst koblet til United, men vil ikke bli tilbudt til andre klubber. Men hvis det kommer høye nok bud kan Juventus komme til å selge, skriver sportsavisen.

09.31: Bebé har imponert stort i vår på utlån, men United ser ut til å ville selge likevel. Ifølge den portugisiske avisen Correio da Manha er både Braga og Sporting interesserte i å signere 23-åringen. Braga skal sågar ha vært svært nære å signere ham, før Sporting nå har blandet seg inn. Agent Jorge Mendes skal foretrekke Braga på grunn av sin gode relasjon til klubben, men Sporting kan tilby Champions League-spill.

Om Bebé ikke skal satses på i United er kanskje dette det beste tidspunktet å selge ham på, siden markedsverdien hans nok er høyere enn på lenge. Saken kan leses (på portugisisk) her.

09.18: Daily Mail har såpass mye å by på i dag, som så ofte før på søndager, at vi oppsummerer det punktvis.

– Som nevnt før: United vil ikke forsøke å signere Cesc Fabregas. Han er ikke på Van Gaals ønskeliste, og United er dermed ikke klar for å gå inn i en budkrig om en spiller det blir sagt at ønsker seg tilbake til Premier League.

– Som Daily Mirror også skriver: Van Gaal vil ha Mats Hummels fra Borussia Dortmund, og det er en signering Van Gaal vil insistere på at blir gjennomført, men det er lite sannsynlig at det skjer før VM. Yevhen Konoplyanka er også på Uniteds radar.

– Det er fortsatt sannsynlig at Luke Shaw kommer, selv om Evra har signert ny kontrakt, men han kommer bare om han forstår det slik at han blir førstevalg.

– Avisen virker veldig sikker på at Kevin Strootman vil kunne komme, men igjen melder de det samme som Daily Mirror: Sannsynligvis ikke før i januar.

– Daley Blind er en mann Van Gaal er forventet å interesse seg for. Han spiller på det nederlandske landslaget under ham, og Blind kan spille både på venstrebacken og som en såkalt «holdende» midtbanespiller.

– Javi Martínez ønsker visstnok å forlate Bayern München, og spanjolen har blitt koblet til flere klubber, deriblant Arsenal. Han kan også være et potensielt mål for United, skriver Daily Mail. Martínez kan spille både på den sentrale midtbanen og som midtstopper.

Disse ryktene er hentet fra denne og denne saken. Ingen av sakene er ført i pennen av journalister som tradisjonelt er de vi har stolt mest på, så alle punktene over bør tas med en klype salt.

08.35: Uniteds transferplaner er i ferd med å kollapse, skriver Daily Mirror, før de merkelig nok følger opp med å skrive det motsatte ved å fortelle at United insisterer på at ingen av klubbens transfermål har «sluppet unna». Verken Kroos, Müller eller Robben, som alle har uttalt at de ikke skal til United, skal være spillere United prøver å hente, ifølge avisens kilder.

Da er det verre med Luke Shaw, som det jo er åpenbart at klubben prøver å signere. Der kan vi få konkurranse fra Chelsea, ifølge avisen, som har penger å bruke etter salget av David Luiz, og som kan komme til å trenge en venstreback nå som kontrakten til Ashley Cole går ut. Cole blir koblet til blant annet Liverpool og City.

Avisen skriver videre at Van Gaal har fortalt United-ledelsen at Mats Hummels og Kevin Strootman er de han aller helst ønsker seg til United. En Strootman-overgang kan bli utsatt til januar, på grunn av den stygge skaden som gjør at midtbanespilleren mister VM. Dortmund ønsker £30 millioner for Hummels, skriver Daily Mirror.

Saken er for øvrig skrevet av Simon Mullock, som ikke vanligvis er den av Mirror-journalistene som er tettest på United. Les saken her.

08.25: Federico Macheda har ikke blitt tilbudt en ny United-kontrakt, og kan signere for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff City i nær fremtid. Dette skriver Sunday People. Macheda scoret mål for to klubber i divisjonen i fjor. Først for Doncaster Rovers, og så var han med på å sende nettopp Doncaster ned med sine bidrag i målprotokollen for Birmingham City.

Les saken her.

08.20: Vi starter med å nevne at Fulham-stortalentet Patrick Roberts igjen blir nevnt i forbindelse med United, men Fulham har ikke tenkt å slippe den 17 år gamle kantspilleren lett, og har gitt ham en prislapp på £15 millioner for å skremme bort United. Dette ifølge Daily Mirror, og du kan lese saken her.

Nedrykket til Fulham gjør i tillegg at Roberts, som har fått to Premier League-kamper for Fulham, fort kan få regelmessig spilletid neste sesong, og det er nok lite sannsynlig at Roberts blir hentet til United slik sett.

Lørdag 24. mai:

21.39: Daily Express melder at Juan Mata kan bli solgt bare måneder etter at han ble kjøpt, og referer til saken vi nevnte tidligere i dag fra spanske AS om at Barcelona kan komme til å prøve seg. Men for Mata-fans trenger det ikke å være grunn til bekymring. For det første er ikke Daily Express spesielt treffsikre, og i tillegg er det ingenting i artikkelen som tyder på at de faktisk vet noe, de sier bare at han kan være en spiller som blir ofret.

Om du ønsker å lese saken kan du gjøre det her.

20.13: Dette er egentlig ikke et rykte, men en tekst som kan være verdt å lese likevel. En nederlandsk fotballskribent som skriver om hvilke nederlendere han tror kan interesse United:

19.33: Manchester Evening News‘ United-korrespondent, Stuart Mathieson, melder om det samme som sin kollega Mike Keegan:

19.05: En brasilianer ved navn Thalles blir linket til (blant annet) United av Western Morning News. Det ser de ut til å være alene om, og hvorfor skriver egentlig en lokalavis i den sørvestlige delen av England om United? Vi får ta det hele med en klype salt eller to. Les saken her.

17.45: Er heller ikke Cesc Fabregas en mann United er ute etter? Mike Keegan i Manchester Evening News har i alle fall kilder som sier at spanjolen ikke er blant spillerne Van Gaal ønsker å hente til United.

13.40: Mens United jakter Cesc Fabregas er visstnok Barcelona interessert i Juan Mata ifølge AS. Dersom spanjolen skulle returnere til hjemlandet må det i så fall sies å være en sjokkovergang.

12.15: I går virket det som ukraineren Yevhen Konoplyanka ønsket seg til United selv om det vil bety at det ikke blir Champions League-fotball på vingen neste sesong. I dag er det litt mer usikkert.

09.55: Nå bør vel eiendomsmeglere holde seg langt unna fotballens ryktebørs, men fra tid til annen sniker de seg inn. Denne gangen er det familien Shaw som visstnok er på husjakt.

https://twitter.com/richaskam/status/470110640078876673

09.40: Det er ingen hemmelighet at Louis van Gaal er svak for Arjen Robben, og rykter har gått ut på at United-manageren ønsker å hente vingen fra Bayern München. Nå sier Robben selv at en overgang til United er uaktuelt. Dermed skulle man tro at vi kan legge det ryktet dødt.

– Det er ikke et alternativ, punktum. Det ville stilt seg annerledes om jeg ikke trivdes, da ville jeg vært klar for det. Jeg hadde en flott tid under Van Gaal i Bayern. Dessuten kan jeg ikke forstå hvorfor Bayern ville solgt meg, jeg har akkurat signert en ny kontrakt, sier Robben til De Telegraaf.

08.25: Ikke den mest pålitelige kilden, men Daily Star mener at Louis van Gaal nå har gjort Cesc Fabregas til sitt prioriterte overgangsmål etter at det ble kjent at nederlenderen dropper Toni Kroos. United skal nå øke fjorårets bud til 40 millioner pund og spanjolen skal få en ukelønn på 250,000. Ifølge avisen er Arjen Robben og Kevin Strootman to andre spillere Van Gaal ønsker seg.

Samtidig tar vi med oss at Telegraph mener at Arsenal ikke vil prioritere å hente tilbake Fabregas i sommer, men at Arsene Wenger heller vil bruke tid og penger på å hente en ny spiss og defensiv midtbanespiller. Det kan gi muligheter for United, ettersom Arsenal har en tilbakekjøpsklausul på spanjolen. Metro mener imidlertid at Wenger ønsker å hente tilbake Fabregas. Igjen – hvem tror du mest på?

08.15: Disse ryktene er ikke til å bli kloke på. Nå melder Guardians Jamie Jackson at Luke Shaw vurderer mulighetene sine, og at en overgang til United slettes ikke er i boks. United er ikke lenger favoritter, og Chelsea nevnes som klubben som nå kan snappe Shaw, selv om de ikke ønsker å betale like mye som United og har en solid Azpilicueta på venstreback allerede. I går uttalte Shaw selv at han ikke ville tenke på en eventuell overgang før etter VM, og senere fikk også Patrice Evra ny kontrakt. Telegraphs Mark Ogden uttalte til MUTV at det likevel kun er et tidsspørsmål før Shaw er United-spiller. Dermed er det egentlig opp til deg selv hvilken journalist du velger å stole på.

Fredag 23. mai:

21.35: Telegraph-journalist Mark Ogden har blitt intervjuet på MUTV i kveld og han mener det kun er et tidsspørsmål før Luke Shaw signerer for United. I kjølvannet av Patrice Evras nye kontrakt har også MENs Stuart Mathieson uttalt at det ikke har noe å si for Shaw-overgangen at Evra blir værende.

17.40: Ifølge Graham Hunter hadde United muligheten til å kjøpe Bastian Schweinsteiger fra Bayern München. Tro det den som vil!

16.35: Er Cristian Zapata mannen som skal erstatte Nemanja Vidic? Daily Express (ikke altfor pålitelig) melder så. Zapata har ikke fått mye spilletid under Clarence Seedorf i Milan og skal være aktuell. Van Gaal vil uansett få muligheten til å observere Zapata på kort hold når midtstopperen representerer Colombia i VM.

16.30: Ifølge Goal.com ønsker Barcelona å kvitte seg Alex Song. Pris? Overkommelige 8 millioner pund. Det er visstnok et kupp både United, Liverpool og Tottenham kunne tenke seg.

16.25: Etter at Luke Shaw nærmest ble meldt klar for United tidligere denne måneden har det vært stille rundt venstrebacken som i disse dager forbereder seg til VM med det engelske landslaget. Nå skriver Daily Mail at en eventuell overgang vil drøye til etter turneringen i Brasil, selv om Shaw fortsatt skal ønske seg til United.

– Jeg er ferdig med overgangssnakk nå. Jeg er her for å fokusere på England og kun på det, sier Shaw selv.

15.50: Dette er ikke første dagen at United nevnes som mulig destinasjon for Yevhen Konoplyanka, men nå begynner ryktene rundt ukraineren for alvor å tilta. Sist ute er Guardian som melder at spilleren selv skal foretrekke United foran Liverpool som har vært linket til spilleren siden januar.  Dnipros sportsdirektør Andrey Stetsenko (må ikke forveksles med Andrey Schevchenko), er også sittet på at klubben forventer at Konoplyanka vil forlate klubben.

12.10: Louis van Gaal skal heller ikke være interessert i Feyenoords Stefan de Vrij.

11.50: Må ta med det som nevnes, og Gervinho, han som ble en Arsenal-flopp, kobles altså til United. Skal sies at han har vært god for Roma i Serie A.

10.25: PSV Eindhoven har fortalt nederlandsk presse at de ikke har hørt noe om at Memphis Depay skal være aktuell for United. Les saken her.

10.00: Ny Everton-spiller inn? Ifølge Sky Sports skal Evertons James McCarthy, som de hentet fra Wigan før forrige sesong, nå være en av dem som topper Uniteds ønskeliste. Ifølge Sky Sports kan United være villig til å bruke Tom Cleverley i bytte som agn…Les saken her.

08.30: Fortjener vel også å være med. Engelsk presse tror fredag at Cesc Fabregas ender i Arsenal og ikke United hvis han forlater Barcelona.

07.45: Daily Star er ikke øverst på lista over pålitelige kilder, men de melder fredag at Paul Scholes kommer til å bli tilbudt en trenerrolle i United kommende sesong, selv om han fredag blant annet stilte spørsmålstegn ved Ed Woodwards kvaliteter. Les hva Scholes sa torsdag her.

07.40: Manchester Evening News gjentar det som ble nevnt for noen dager siden – Patrice Evra ønsker nå å bli i klubben. Så spørs det hva de videre samtalene fører til.

07.30: United vil selge Marouane Fellaini i sommer, hvis de får noen som er villig til å betale 15 millioner pund for å få ham. Det er Daily Express som skriver dette, og de mener årsaken er at Louis van Gaal sliter med å finne plass til ham i sitt system kommende sesong. Les saken her.

07.27: – United var ikke aktuelt for meg og er heller ikke aktuelt for meg, sa Kroos ifølge Bild torsdag – etter at det først kom rapporter på at United hadde droppet sin interesse. Det skal være Louis van Gaal som tok avgjørelsen fra Uniteds side.

07.25: Dårlig dag for United-fans torsdag (se tidligere oppdateringer). Først ble det meldt at United ikke lenger går for Toni Kroos. Så avviste Thomas Müller at det var aktuelt å dra til United.

Torsdag 22. mai:

21.55: Tidligere i dag meldte Guardian at Louis van Gaal ikke ønsket seg Toni Kroos likevel. Nå rapporterer samme avis at heller ikke Thomas Müller ender i United. Til tross for at det var Van Gaal som ga Müller sjansen i Bayern ønsker midtbanespilleren å bli værende i Tyskland.

20.15: Toni Kroos har snakket med Bild etter at Bayern uttalte at de ikke vil tilby ham ny kontrakt:

– Jeg forventet de sitatene Bayern ga. Det må jeg respektere og akseptere. Etter at jeg avslo dem visste jeg hvordan de ville respondere.

18.10: Flere nederlendere! Men denne gangen er det forsvarere det er snakk om. Louis van Gaal ønsker ifølge Daily Mail å styrke den bakre rekka, og Feyenoord-stopper Bruno Martins Indi og høyreback fra samme lag, Daryl Janmaat, skal være aktuelle. Avisen nevner også Stefan de Vrij, men hevder at han skriver under for Lazio innen kort tid.

17.30: Det har vært snakk om at United har vært interessert i nederlandske Memphis Depay, men foreløpig har det altså ikke kommet noen bud på venstrevingen.

15.00: Akkurat da det så ut som om alt gikk Uniteds vei i drakampen om Toni Kroos, heller The Guardian iskaldt vann i årene på United-fansen. I motsetning til de aller fleste andre journalister som skriver at Kroos er på vei, hevder Guardians Manchester-korrespondent Jamie Jackson at Van Gaal skal ha droppet planene om å hente Kroos til United. Les hele saken på Guardians nettside her 

12.10: Og United møter Toni Kroos‘ agent for flere samtaler senere i dag.

11.50: Bayern Münchens president skal ha sagt at de ikke vil øke tilbudet de har gitt Toni Kroos for å skrive under på en ny kontrakt. Stemmer det kan det være godt nytt for United.

08.00: Jan Åge Fjørtoft fortsetter å kommentere Kroos-sagaen.

07.40: Den ene dagen får vi han ikke. Den andre får vi ham, og torsdagen er en slik dag. Daily Mails Chris Wheeler, som har fulgt United verden rundt i en årrekke, mener at United og Bayern er enige om en overgang for Toni Kroos, og saken topper fotball-nettsiden deres.. Et kjøp av Kroos for 20 millioner pund ble avtalt allerede da David Moyes var United-manager, og Louis van Gaal har godkjent kjøpet. Har Wheeler rett, spiller altså Kroos på Old Trafford under sin tidligere trener neste sesong. Manchester Evening News har også samme sak.

Ifølge Wheeler kommer United imidlertid til å dra tilbake til Bayern, i et forsøk på å kloa i Arjen Robben. Journalisten skriver også at det meste også skal være klart for en overgang for Luke Shaw, da en overgang verdt 27 millioner pund skal være avtalt med Southampton. Les saken her.

Onsdag 21. mai:

19.20: United skal lenge ha vært interessert i den argentinske midtstopperen Ezequiel Garay, men nå ser det ut som Benfica-stopperen ender opp i Zenit. Ifølge Daily Mirror vil overgangen gå i orden før helgen.

18.40: Som tidligere nevnt i denne spalten i dag skal Cesc Fabregas være tilgjengelig i Luis Enqriques nye Barcelona. Metro melder at United forbereder et bud på 30 millioner pund etter å ha fått grønt lys av Louis van Gaal.

18.30: Ifølge Jan Åge Fjørtoft er det ikke altfor sannsynlig at United får hente Toni Kroos denne sommeren.

16.10: Toni Kroos eller Cesc Fabregas? Ifølge den italienske journalisten Tancredi Palmeri kan det være at United henter begge to! Klubben jobber med å få på plass bud på begge midtbanespillerne før VM.

16.05: Nedenfor har vi skrevet om Uniteds interesse for den ukrainske vingen Yevhen Konoplyanka. Nå har 24-åringens agent kommentert ryktene:

– Det har i det siste vært økt interesse fra Manchester United i Konoplyanka. Deres representanter har sett flere kamper.

10.45: Det mangler ikke på gode spillere som blir linket til Manchester United, men i floraen av nye navn dom dukker opp, finner vi også en gammel gjenganger i ryktespaltene. Louis van Gaal skal angivelig være svært interessert i å sikre seg Cesc Fabregas fra Barcelona. United skal også være villige til å betale 55 millioner Euro skal vi tro Manchester Evening News som siterer den spanske avisen Sport.es. United vil imidlertid neppe gå i den samme fellen som sist sommer da klubben brukte my tid og krefter på å sikre seg Fabregas bare for å finne ut av spilleren ikke var til salgs.

08.50: Louis van Gaal kan overraske alle ved å gjøre Yevhen Konoplyanka til sitt første spillerkjøp. Konoplyanka har i lengre tid vært på Liverpools radar og Merseyside-klubben var nær ved å sikre seg Dnipro-vingen i vinter. Nå skal imidlertid Liverpool få konkurranse om den ukrainske stjernespilleren som er verdsatt til rundt 12 millioner pund, skal vi tror Mirror.

08.30: The Sun melder på sin side at den unge nederlandske kantspilleren Memphis Depay fra PSV kan bli Louis van Gaals første United kjøp. 20-åringen har, sin unge alder til tross, allerede rukket å spille 60 ligakamper for PSV og blir beskrevet som en teknisk meget god kantspiller. Depay er også med i Nederlands bruttotropp til VM.

08.00: Den engelske tabloidavisen Daily Express hevder at Manchester United og Bayern München i all hovedsak er enige om en avtale for Toni Kroos. Tyskeren var et av David Moyes fremste overgangsmål og samtalene mellom United, Kroos sine representanter og Bayern München stagnerte da Moyes fikk sparken. Etter utnevnelsen av Louis van Gaal har imidlertid det meste falt på plass i rekordfart, og Bayern München vil sikre seg en solid overgangssum før spilleren kan gå gratis neste sesong, skriver Express. Avisen opererer imidlertid verken med noen åpne kilder eller sitater i saken.

Tirsdag 20. mai:

22.22: Ifølge britisk tabloidavis har Louis van Gaal uttalt at bare fire av de nåværende United-spillerne (Wayne RooneyDavid de Gea, Robin van Persie og Juan Mata) er gode nok for hans fremtidige planer. Les mer om det her!

19.14: Engelske Daily Express skriver mandag kveld at Porto er klare for å forhandle med United – og Arsenal, Tottenham, Chelsea – om den colombianske angriperen Jackson Martinez. Mer om det kan du lese her.

18.45: Louis van Gaal om Kevin Strootman-interesse.

17.55: Andre Bayern-spillere skal visst være ganske uaktuelle for United ifølge Bild, som samtidig aldri nektet for at Toni Kroos kunne ta turen over til balløya – og nå skriver også ESPNs fotballjournalist Miguel Delaney at tyskeren nærmer seg Manchester United. Les mer om det her.

17.21: Ryktene har for alvor eksalert de siste ukene om at den 18 år gamle venstrebacken Luke Shaw nærmer seg en overgang til Manchester United. Nå slenger lokalavisen Manchester Evening News seg på og avisens United-korrespondent Stuart Mathieson melder at klubben er 95 prosent sikre på at Luke Shaw blir United-spiller. Les mer om det her.

16.22: Den portugisiske midtbanekrigeren William Carvalho har siden de senenste vintermånedene vært heftig linket til United, og United.no-redaksjonen hadde en prat med den portugisiske fotballjournalisten om hva 22-åringen virkelig er god for – og mer om det kan du lese herMen hvor aktuell er han egentlig, etter denne uttalelsen?

15.10: En av spillerne som skal stå på Louis van Gaals ønskeliste, Mats Hummels, er neppe aktuell likevel. Ifølge Herman Hummels som er 25-åringens far og agent, sier til  den britiske radiostasjonen talkSPORT at sønnen trives svært godt i Dortmund og har til hensikt å bli.

10.00: I går ble Louis van Gaal endelig annonsert, og ifølge Daily Mail vil nederlenderen få seks millioner pund i årslønn i United. Han vil også få 200 millioner pund til å kjøpe spillere. Guardian er imidlertid litt mer forsiktige og melder 150 millioner pund. Handlelisten er kjent fra før, men vi lister gjerne opp navnene igjen. Ifølge Daily Mail skal disse syv være øverst: Cesc Fabregas, Toni Kroos, Kevin Strootman, Mats Hummels, Holger Badstuber, Sebastian Jung og Luke Shaw. Andre mål som nevnes er Arjen Robben og Mario Mandzukic.

Mandag 19. mai:

20.07: Det har lenge vært kjent at Bayern München-spissen Mario Mandzukic har vært tett fulgt av Chelsea. I den siste tiden har Arsenal meldt interesse, og nå melder også den britiske tabloidavisen Daily Mail at Louis van Gaal skal være interessert i å hente kroaten.

12.45: Ifølge Marca er Cesc Fabregas til salgs, og Barcelona håper de kan få 40 millioner euro for ham. Les saken i Marca her.

11.50: BBC-journalist om fremtiden til Shinji Kagawa.

11.00: Det er ganske så normalt, men selvsagt kobles nå alle gode unge nederlandske spillere til United. Etter helgas kamp mellom Nederland og Ecuador spekuleres det i at Jordy Clasie kan være United-aktuell.

08.30: Manchester Evening News skriver også litt om spillere inn og ut. De er ikke så tette på United som de har vært før, og mye av informasjonen har stått i andre aviser, men kanskje greit som en oppsummering. Les saken her.

08.15: Hva skjer med Patrice Evra? Han lovet en avklaring innen to uker – for snart to uker siden. Nå skriver The Telegraph at Louis van Gaal ønsker å beholde veteranen siden både Rio Ferdinand og Nemanja Vidic forsvinner. Det har tidligere vært signalisert at Evra kunne tenke seg bort, av personlige årsaker, men ifølge The Telegraph er han nå likevel åpen for å bli, og diskusjonene med United fortsetter. Les saken her.

 

Powered by Labrador CMS