Fem år siden denne fulltrefferen

VIDEO: Og 17 år siden Kevin Keegans berømte tirade mot Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

29. april 2008: United møter Barcelona til returkamp i Champions League-semifinalen på Old Trafford. Etter et målløst møte i Barcelona er seier på eget gress det eneste som er godt nok for at United skal ta seg videre.

I det 14. minutt angriper United, men Cristiano Ronaldo mister ballen like utenfor boksen. Den triller for seg selv i det som virker som en evighet, før Paul Scholes er den som når ballen først.

Han legger den til rette, lader skuddfoten, og….

Resten er historie. United gikk videre til finalen på grunn av rødtoppen fra Salford sin scoring, og mot Chelsea i Moskva ble Edwin van der Sar den store helten da han reddet det avgjørende straffesparket til Nicolas Anelka.

29. april 1996: Newcastle har gitt fra seg initiativet i kampen om Premier League-tittelen til Manchester United. Laget som tre måneder tidligere ledet ligaen med tolv poeng, ligger nå seks poeng bak De røde djevleen – riktignok med to kamper til gode.

Under et tv-intervju klarte han ikke å legge følelsene til side, og hans "I’d love it if we beat them"-kommentar ble i fjor kåret til det mest minnerike sitatet i Premier League-historien.

Det skal naturligvis sies at han ikke klarte å ta fra United ligagullet – ved sesongslutt lå Newcastle fire poeng etter.

Powered by Labrador CMS