– United blir nummer tre

Kenny Dalglish har lite tro på United-gull.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere Liverpool-manager Kenny Dalglish tror at Manchester United vil havne på tredjeplass i Premier League denne sesongen.

United sparket i gang David Moyes-æraen med en 4-1-seier borte mot Swansea lørdag, men tross den overbevisende starten på den nye æraen, tror Dalglish at Fergusons fravær vil gjøre de regjerende mesterne betydelig svakere enn hva det var forrige sesong.

– Forandringene vil gjøre United sårbare og jeg tror både Chelsea og Manchester City vil havne over dem, sannsynligvis i den rekkefølgen, skrev Dalglish i The Mirror.

– José Mourinhos hjemkomst til Stamford Bridge har gitt hele klubben et løft. City bør være sterke også, om Manuel Pellegrini kan tilpasse seg Premier League. De har begge kjøpt bra og jeg tror ikke de er ferdige å handle heller, la han til.

– Jeg er sikker på at United ikke vil falle utenfor stupet. David Moyes er for god for å la det skje. Han ville nok gjerne sett at han klarte å signere noen, men er sannsynligvis bare litt forsiktig i starten av karrièren i sin nye klubb, skriver Dalglish avslutningsvis.

Dalglish klarte aldri å kopiere suksessen i sin andre periode som Liverpool-manager, og forlot klubben sommeren 2012.

Powered by Labrador CMS