Dalglish beklager

– Jeg opptrådte ikke på en passende måte, sier Kenny Dalglish om gårsdagens hendelser.

Publisert Sist oppdatert

Luis Suarez beklaget søndag at han ikke tok Patrice Evra i hånden i lørdagens møte mellom Manchester United og Liverpool. Samtidig kom Liverpool-direktør Ian Ayre med en uttalelse hvor han kraftig kritiserte Suarez’ opptreden. Nå legger også Kenny Dalglish seg flat og beklager hendelsene på Old Trafford.

– Ian Ayre har gjort klubbens posisjon kaende klar og det er rett av Luis Suarez at han nå har beklaget hva som skjedde på Old Trafford. For å være ærlig så er jeg sjokkert over å høre at spilleren ikke gjennomførte håndtrykket etter å fortalt tidligere i uken at han skulle gjøre det, sier Dalglish ifølge Liverpools offisielle hjemmesider.

– Men som Ian allerede har sagt, vi har alle ansvar for å representere klubben på en god og passende måte, og det gjelder også meg som Liverpool-manager.

– Da jeg gikk på tv etter gårsdagens kamp hadde jeg ikke sett hva som hadde skjedd, men jeg opptrådte ikke på en passende måte som Liverpool-manager i løpet av det intervjuet, og jeg ønsker å beklage for dette.

Powered by Labrador CMS