– Er han verdt pengene?

Vi ser på hva media i England har å si om Rooneys nye kontrakt.

Publisert Sist oppdatert

Mye fokus er i lørdagens aviser på Wayne Rooney, og det har kommet flere spalter om scouseren i ulike aviser. Vi har tatt en titt på hva tre av skribentene har på hjertet om saken, inkludert meningen til tidligere Liverpool-manager Kenny Dalglish.

Oliver Kay, The Times

Sunderland v Manchester United - Premier League

Høy lønn til en nøkkelspiller vil påvirke lønna til de andre spillerne fremover, noe Woodward advarte om, men nå er dette noe United må leve med.

At det er sannsynlig at United ender uten Champions League-spill neste sesong gjør også at United må betale enda mer for å tiltrekke seg de største stjernene i sommer. Kay spør videre om Rooney er verdt pengene, og sammenligner Rooney med andre toppspillere i Premier League. Les mer.

Mark Ogden, Daily Telegraph

Rooney og hans representanter vet hvordan scouseren skal ende opp med gode kontrakter, og han har igjen signert en ny kontrakt mens United er i en vanskelig forhandlingsposisjon. Samtidig viser det også at han kanskje ikke hadde noen bedre muligheter heller.

Rooney blir en nøkkelspiller i Moyes’ United, noe som viser hvor mye som har skjedd på et år, siden 28-åringen var på vei ut under Ferguson.

Han har ikke prestert på nivå med de aller beste i Premier League, og kanskje er det derfor signaleffekten som er det viktigste med avtalen. Kan dere tenke dere, spør Ogden, å se Rooney forlate United samtidig som klubben avventer Europa League-trekning? Det hadde ikke tatt seg spesielt bra ut når en skal prøve å tiltrekke seg toppspillere til klubben. Les mer.

kenny_dalglish_til_inni_sakKenny Dalglish, Daily Mirror

I sin Mirror-spalte skriver Liverpool-legenden at det må være veldig tilfredsstillende for United å ha sikret seg sin beste spiller på en langtidsavtale.

Det er mye som kan sies om lønna, men Rooney ville fått summer som det der uansett hvor han spilte, mener Dalglish, som videre mener at det finansielle uansett er noe Rooney ikke tenker på. Han er ikke interessert i pengene, det trenger han ikke å bekymre seg over. Alt han er opptatt av som spiller er å vinne trofeer.

Selv om Rooney har hatt sine problemer med klubben, så bør ikke fansen føle seg fornærmet over det som blir oppfattet som illojalitet, United-fansen bør vera svært fornøyde med hva klubben har gjort for å få ham til å bli. Det at han hadde falt ut med Ferguson er irrelevant, det er fullt av folk som faller ut med hverandre i fotballklubber. Les mer.

Powered by Labrador CMS