– En enorm kamp

Liverpool-boss Kenny Dalglish er optimistisk foran lørdagens storkamp, men tror United har fått et løft etter opphentingen mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag er det klart for gigantoppgjør på Old Trafford når Liverpool kommer på besøk til Old Trafford. Viktige poeng på Premier League-tabellen kan hentes, men nesten like viktig er prestisjen som står på spill når Englands to mest suksessrike klubber møtes.

Liverpool-manager Kenny Dalglish gleder seg til oppgjøret, og mener Liverpool har det som skal til for å få med seg poeng fra erkerivalens storstue.

– Det er en enorm kamp, sier Dalglish til SkySports. – Alle på begge sider ser frem til den, og det er viktig for begge klubber å få noe med seg fra kampen.

– For vår del vet vi at vi er kapable til å få med oss noe siden vi har gjort det tidligere. Vi har slått dem to ganger og spilt uavgjort én gang på Anfield, så det er oppmuntrende.

– Men vi vet vi må gjøre oss fortjent til det om vi vil ha med oss noe, og vi kommer til å jobbe like hardt som vi har gjort tidligere, så får vi se om det vil gi suksess.

Dalglish er imidlertid klar på at det ikke er noen enkel oppgave som venter hans disipler lørdag, og tror den ble enda tøffere etter Uniteds comeback mot Chelsea forrige helg.

– Det er et fantastisk sted å komme til og spille, men det er enda bedre om man kan få med seg et positivt resultat.

– Vi vet de er et glimrende lag som kom tilbake etter å ha ligget under 3-0 mot Chelsea forrige helg. Det kommer til å gi dem et løft, så vi vet hva vi skal opp mot, avslutter Dalglish.

Powered by Labrador CMS