– Gleder meg til å møte gamleklubben

Kenji Gorré håper på å påføre de røde djevlene deres fjerde tap på rad.

Publisert Sist oppdatert

En gammel United-kjenning er sannsynligvis i aksjon når United møter Northampton i Ligacupen i kveld. Den nederlandske vingen Kenji Gorré tilbragte over 10 år hos de røde djevlene, men fikk aldri muligheten på førstelaget.

Videre gikk turen til Swansea, der han debuterte profesjonelt i mai 2015. Videre har han blitt sendt til Northampton på lån, der han har bidratt til en positiv start på the Cobblers’ sesong.

Blant annet var han sikker fra straffemerket da Northampton avanserte til kampen mot United etter å ha slått West Bromwch i en straffekonk.

– Jeg ville helst at kampen skulle spilles på Old Trafford, men vi får nå muligheten til å spille mot dem foran våre egne fans. Det vil bli fantastisk å spille mot dem, og jeg prøver å ta alle sjansene jeg får, sier 21-åringen.

– Stor test

daleychris
UPRØVD: Kanskje får Gorré bryne seg på stopperduoen Smalling/Blind i kveld, en stopperkombo Mourinho foreløpig ikke har prøvd.

Kveldens motstander er mer celeber enn det Gorré er vant med å møte i League One, men vingen ser frem til å prøve seg.

– Å teste seg selv mot Premier League-motstand er fantastisk, og vi møter noen spillere av aller ypperste klasse, så det kommer til å bli en tøff kamp, sier Gorre til MUTV.

Han forventer en lang kamp mot et lag som har betydelig mer talent og større kvaliteter med ballen.

– Vi kommer nok ikke til å ha ballen noe særlig, men vi går inn i kampen fulle av selvtillit og klare for å jobbe skjorta av oss i forsøket på å vinne og skape en cupbombe, sier han.

Nederlnderen  beskriver forøvrig seg selv som en spiller som liker å utfordre forsvarsspillere, og fokuserer på å score mål.

– Håpet er at jeg kan score mot United og sende oss videre, avslutter han.

Uniteds kamp mot Northampton sendes ikke på norsk TV, men vi direkterapporterer selvfølgelig her på United.no fra klokken 20.45.

 

Powered by Labrador CMS