Vil senke United på ny

VIDEO: Forrige gang han spilte mot United scoret han vinnermålet selv om United hadde en mann mer på banen.

Publisert Sist oppdatert

United er verter for Norwich til helga, og vil da gjøre sitt beste for å revansjere 0-1-tapet mot samme lag på bortebane tidligere i sesongen.

Norwich har imidlertid leid inn en spiss som vet hvordan det er å score mot United.

Kei Kamara scoret sitt første Premier League-mål for Norwich da Everton ble slått i helga, men han scoret også mot United i en treningskamp før sesongen 2010/11.

United møtte Kansas City i USA, og Dimitar Berbatov hadde akkurat utliknet til 1-1 på straffe – samtidig som at Kansas fikk den ene forsvarsspilleren sin utvist for taklingen av Berbatov forut for straffen. Kansas gikk imidlertid rett i angrep, og Kamara headet inn det som viste seg å bli vinnermålet.

– Vi (Kansas City) var det eneste laget som slo dem i USA, og jeg scoret og hadde en målgivende i 2-1-seieren, sier han ifølge goal.com.

– United stilte også med de fleste av sine beste, inkludert Paul Scholes og Ryan Giggs. Alle stjernene spilte. Sånn sett vet de kanskje hvem jeg er før helgas kamp. Det gjør det imidlertid bare mer morsomt. Jeg er vant til det fra USA, og det betyr bare at jeg må jobbe hardere for å lure motspillerne, sier han.

United stilte med følgende lag i kampen mot Kansas i 2010: Amos; Rafael, Evans, Smalling, De Laet (Fabio); Nani (Obertan), Gibson (Cleverley), Scholes, Giggs; Berbatov (Welbeck), Diouf (Macheda).

Her kan du se målene fra kampen.

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/39LdRFf1Kb8″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS