Er dette mannen?

Er jakten på Uniteds nye førstekeeper over? Ifølge den belgiske avisen Het Laatste Nieuws, skal avtalen allerede være i boks.

Publisert Sist oppdatert

Stekelenburg er en av en rekke målvakter som lenge har vært nevnt som kandidat til å etterfølge Edwin van der Sar – slik han tidligere har gjort for det hollandske landslaget.

Nå hevdes det at Uniteds keepertrener Eric Steele skal ha røpet avtalen overfor en tidligere kollega, belgieren Nico Vaesen, en ex-Birmingham-keeper som nå livnærer seg som spilleragent i hjemlandet.

Steele forhørte seg angivelig om Racing Genks 18 år gamle keepertalent, Thibault Coutois, da han under samtalen med Vaesen sa at Stekelenburg ikke bare var Uniteds førstevalg som klubbens nye keeper, men at avtalen med ham og hans nåværende klubb, Ajax Amsterdam, allerede var undertegnet.

Også Schalkes Manuel Neuer og Atletico Madrids David de Gea har vært hyppig nevnt som mulige mål for Sir Alex Ferguson, men 28 år gamle Maarten Stekelenburg har et fortrinn som de to ikke kan matche – erfaring. Sist sommer spilte han VM-finale for Nederland, og i motsetning til Neuer og De Gea, snakker han flytende engelsk.

Så sent som i januar avslørte United-trener Rene Meulensteen, at Stekelenburg var Uniteds førstevalg.

United.no understreker at meldingen i den belgiske avisen ikke er bekreftet av noen parter.

Powered by Labrador CMS