zelem220123

– Vi ønsker et rekordhøyt tilskuertall

Publisert Sist oppdatert

30 196 tilskuere var til stede da United-kvinnene vant 5-0 mot Aston Villa på Old Trafford i desember. 

I slutten av mars skal de spille på Old Trafford for fjerde gang (tredje gang med tilskuere), når West Ham kommer på besøk lørdag 25. mars.

Tilskuertallene i WSL har økt betraktelig denne sesongen, og det gjelder også hvis en ikke regner med kampene som har blitt flyttet til store stadionanlegg.

Trolig har forrige sommers EM betydd mye for interessen, og håpet nå er at den stadig økende interessen for kvinnefotball i England skal føre til enda bedre oppmøte mot West Ham enn mot Aston Villa.

LES OGSÅ: Naalsund kan få debuten sin på søndag

Kaptein Katie Zelem er veldig fornøyd med hvordan atmosfæren har vært på Leigh Sports Village denne sesongen, siden de økende tilskuertallene også har bidratt til en bedre ramme rundt kampene.

galtonzelem031222
SCORING FRA KAPTEINEN: Katie Zelem har scoret begge de to siste gangene United-kvinnene har spilt på Old Trafford.

– Atmosfæren i Leigh har vært utrolig. Det har vært vokst sesong for sesong, og enda viktigere: fra sesongstarten og frem til nå. Det har vært en stor økning siden EM, og vi ønsker å se det på Old Trafford også, sier Zelem, og fortsetter:

– Vi ønsker et rekordhøyt tilskuertall, og vi ønsker å prøve å slå tilskuerrekorden i WSL! 

Mens Uniteds tilskuerrekord altså er på 30 196, så er ligarekorden på 47 367 tilskuere fra Arsenal-Tottenham i september.

Det skal selvsagt noe til for å overgå tallene fra et slikt lokalderby, men det skader nok ikke at det garantert blir en viktig kamp.

United kan potensielt gå inn i kampen som serieleder, og hvis ikke så er det uansett en viktig kamp uansett om en snakker om tittelkamp eller (mer realistisk) kampen om å havne på topp tre.

Kommende søndag (13.30) spiller United mot Leicester City hjemme på Leigh Sports Village, en kamp som sendes på V Sport 3, i tillegg til at den trolig sendes på Viaplay i hele Skandinavia.

Billetter til United-kvinnenes kamper kan kjøpes her.

Powered by Labrador CMS