– Mange år siden atmosfæren har vært så god

I vår PSG-spesial har vi besøk av Premier League-kommentator Kasper Wikestad og Paul Thomas Clay fra Viasat.

Publisert Sist oppdatert

Tonen blir umiddelbart satt for femte episode av «Olé, Olé» når programleder Eivind Brennhovd Holth forsøker seg på å introdusere gjestene på fransk.

Resten av episoden går imidlertid heldigvis på norsk!

Kasper Wikestad deler sine tanker om hvor Solskjær-prosjektet står før sluttspillet i Champions League sparker i gang og forteller hvordan det var å kommentere nordmannens første kamp som United-manager i Cardiff.

– Det var fullstendig surrealistisk. Nå har vi blitt vant med tanken på at vi har en norsk manager i kanskje verdens største klubb, men det var vi jo ikke da, sier Wikestad.

Paul Thomas Clay har god kjennskap til Paris Saint-Germain og kommenterer fransk fotball for Viasat. Han forteller hva tapet av Neymar betyr for Thomas Tuchel og setter opp de elleve han tror starter på Old Trafford.Dette står på menyen i vår PSG-spesial:

  • Hvor står Solskjær-prosjektet nå?
  • Er det viktigere å ta seg til Champions League enn hvor langt man går?
  • SOLSKJÆR-SKALAEN: Hva fortjener 1-0 mot Leicester?
  • SOLSKINNSHISTORIEN: Ole Gunnar forteller om pep-talkene til Ferguson.
  • Har styrkeforholdet mellom United og PSG blitt snudd på hodet?
  • Hvilke elleve starter for PSG og United?

I «Olé, Olé» følger vi Solskjær med lupe i våre ukentlige sendinger og tar pulsen på det som skjer i Manchester – både på og utenfor banen.

Med de tre spaltene «Solskinnshistorien», «Zereners taktikktavle» og «Solskjær-skalaen» skal vi by på alt fra lun fotballprat til mer dyptgående analyser.

Har du tilbakemeldinger eller innspill til neste episode? Vi vil gjerne høre fra deg! Gi en lyd i kommentarfeltet, eller send e-post til eivind@united.no!

Powered by Labrador CMS