Drømmer om Kasper i United

Keeperlegenden mener ikke at sønnen trenger å flytte på seg, men drømmer om at det blir til United om det skjer.

Publisert Sist oppdatert

Kasper Schmeichel er ikke ventet å være mannen United går for om David de Gea skulle bli solgt til Real Madrid, men dansken har imponert i Leicester over flere år nå.

I forrige ukes ryktesak videreformidlet vi en sak fra The Sun om at Schmeichel vil bli sett på som en attraktiv løsning som De Gea-erstatter, men at Leicester ville skremme bort United og Liverpool med en høy pris.

Selv om en slik overgang virker ganske urealistisk, så drømmer pappa Peter – som fikk 398 kamper i United-buret – om en slik overgang.

– Det ville vært en drøm, siteres Peter den Store på av Daily Mirror, og han er ikke overraskende overbevist om at sønnen er god nok.

NEPPE UTPEKT SOM EVENTUELL DE GEA-ERSTATTER: Men pappa drømmer om en United-overgang.
NEPPE UTPEKT SOM EVENTUELL DE GEA-ERSTATTER: Men pappa drømmer om en United-overgang.

 

– Jeg synes – og prøver å være nøytral og lite forutinntatt, og ikke som en far – at han har gjort det godt nok til å overbevise alle om at han kan spille på høyeste nivå. Tvilen på om han var god nok var der da han først kom inn i Premier League, men han beviste at han var det, og i Champions League sist sesong synes jeg at han gjorde det veldig godt.

– Om en klubb trenger en veldig god målvakt, så er han en du kan stole på.

Schmeichel senior gjør det samtidig klart at han har tro på det Leicester driver med, og at sønnen ikke trenger å flytte på seg.

Men vi kan jo alle drømme – selv om United-fans kanskje har andre drømmer enn Peter Schmeichel.

FAR OG SØNN: Det er mulig å se en viss slektskap mellom Peter og Kasper.
FAR OG SØNN: Det er mulig å se en viss slektskap mellom Peter og Kasper.

 

Powered by Labrador CMS