Ryktesaker, uke 45

Everton ønsker Depay på lån.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 13. november:

12.54: Torsdag skrev vi om Everton og Ronald Koeman som ønsker seg Memphis Depay på lån i januar. Lørdag uttrykte Koeman hva han synes om Depay på nederlandsk tv. Det skriver Sunday World.

– Han er en god og interessant spiller. Det viste han i sine tidlige United-dager. Det har dog vært mindre av det i det siste, han trenger å spille mer.

08,38; En rekke rykter fra engelske medier døndag morgen. Her komer noen:

The Mirror skriver  at United har hevet seg inn i kampen om den portugisiske Galatasaray-kanten Bruma. Tottenham er allerede interessert i han, men nå skal United ha meldt seg inn i kampen om 21-åringen. Tottenham har også hatt speider på spilleren som er verdsatt til rundt £21 millioner. Mourinho ble imponert over Brumas scoring og prestasjon da United møtte tyrkerne i Gøteborg denne sommeren. Les mer om saken fra 1. august her.

Samme avis skriver også at Borussia Dortmund skal være lystne på å hente tilbake Henrikh Mkhitaryan på lån fra det avisen omtaler som «Manchester United-helvetet». Les mer her.

VIdere skreiver de at United skal være interessert i å raide Atlético Madrid for spillere. Yannick Carrasco, Antonie Griezmann og Jose Gimenez skal alle være på Mourinhos radar. Les mer her.

Sunday Express skriver også at Mourinho forbereder på å gjøre åtte endringer i januar, og at Wayne Rooney er blant spillerne han ønsker å selge.

Mirror skriver også at Liverpool og Arsenal skal være interesserte i henholdsvis i Luke Shaw og Chris Smalling. Den siste ukas situasjon mellom spillere og Mourinho skal ha gitt de to klubbene et håp.

Lørdag 12. november:

16.15: Har United en østerriker i kikkerten? Manchester United-speider Thomas Bormann er på sin andre Østerrike-kamp på rad, ifølge den irske journalisten Miguel Delaney.

11.00: Engelske Express melder at Bastian Schweinsteiger har vært i samtaler med Chicago Fire-sjef Veljko Paunovic. Se bilder og les mer her.

10.00: Mirror skriver at United er interessert i Benfica-forsvarer Victor Lindelof. De henviser til portugisiske A Bola som hevder at Mourinho er interessert i den svenske landslagsspilleren. Lindelof har en utkjøpsklausul på £26 millioner.

Fredag 11. november:

13.33: Andreas Pereira kan bli tilbakekalt til United i januar, ifølge Sport Witness, som også melder at Mourinho hyppig er i kontakt med belgisk-brasilianeren.

12.23: Mundo Deportivo skrives det om Mourinho-interesse for Ivan Rakitic, og Sport Witness skriver mer om disse rapportene.

10.05: United kobles til Leverkusen-backen Benjamin HenrichsBild siterer backen på at engelske klubber var interessert etter en U19-landskamp i England i september 2015, og avisen hevder United skal ha vært en av disse klubbene. I engelske medier står det at United er interessert i Henrichs, men i Bild-saken står det egentlig ikke noe konkret om noen slags oppfølging fra fjorårets interesse.

09.10: The Sun (ta det med en klype salt, altså) hevder at United snuser på Mesut Özil. Tyskeren har ikke signert ny kontrakt, og Mourinho håper å utnytte avstanden mellom Özil og Arsenal i lønnsforhandlingene. Mourinho og Özil skal ha en god relasjon etter Real Madrid-tiden, ifølge avisen.

Avisen anerkjenner uansett det mange av oss tenker når vi leser dette, nemlig at Özils folk planlegger å utnytte dette for å få en bedre kontrakt i Arsenal.

Torsdag 10. november:

20.00: Det kan gå mot en ny duell mellom Mourinho og Guardiola, denne gangen på overgangsmarkedet. Etter at Antoine Griezmann gikk ut og sa hun kunne tenke seg å spille med Pogba har ryktene begynt å svirre for fullt. Manchester Evening News skriver at Mourinho ønsker en overgang i januar, men at dette er lite trolig, og hvis det er aktuelt for Atletico og selge, vil Mourinho møte tøff kamp fra Man City og Guardiola, som også er interessert.

13.33: Arsenal-talent på vei til Old Trafford? Kanskje, ifølge The Sun (Gjengitt av Metro). 18-åringen Chris Willock er en svært ettertraktet ung herremann, og United skal være interessert. Storebroren hans, Matthew, gikk også gradene på Emirates, men dro til United etter å ha imponert for Reading. Nå kan det kanskje gå mot et sportslig gjensyn med lillebror.

10.15: Er Michael Keane på vei hjem igjen? Manchester Evening News skriver at bookmakerne har fjernet oddsen på at Burnlet-stopperen returnerer til Old Trafford. Keane har vært blant Burnleys beste spillere denne sesongen.

10.00: Ifølge Liverpool Echo skal Everton være interessert i å hente Memphis Depay på lån fra United. Everton-sjef og Depays landsmann, Ronald Koeman, skal ifølge lokalavisa forhøre seg om en eventuell låneavtale i januar.

Onsdag 9. november:

18.30: Lokalavisa Manchester Evening News melder at United-stjerneskudd Angel Gomes har vekket interesse hos Barcelona. Ifølge Gomes’ far, ønsker han imidlertid å spille for United. Les mer hos MEN her.

12.40: Sport Witness viser til italienske Corriere Dello Sport, som hevder at Manchester United er en av klubbene som kjemper om signaturen til PSGs Marco Verratti.
I tillegg til United nevnes også Juventus, Inter Milan, Real Madrid og Chelsea.
Til dette skriver Sport Witness at Verratti nok kan være den langsiktige Michael Carrick-erstatteren som United har behov for, men advarer om at ryktet kan ha blitt kokt ihop som følge av at forholdet mellom Verratti og PSG-manager Unay Emery visstnok skal være alt annet enn godt.

08.30: Honorær styreleder i den kinesiske Super League-klubben Beijing Guoan, Luo Ning, avslører ifølge FourFourTwo at Wayne Rooney ble forelagt et tilbud om å fortsette karrieren i Kina. United-kapteinen takket imidlertid nei.
– Vi foretok en henvendelse ved starten av sesongen, men han har informert oss om at han ønsker å bli værende i Manchester United, skal Ning ha uttalt til Beijing-kanalen Sports Night Talks.

07.45: REUNION 2: Står nok en ex-Red overfor en retur til Old Trafford? I en sesong hvor Paul Pogba allerede har landet etter fire års fravær, spekuleres det nå i at han kan komme til å få selskap av en sine medspillere fra juniorlaget som vant FA Youth Cup i 2011, Michael Keane.
Den 23 år gamle midtstopperen ble solgt til Burnley så sent som i januar 2015, og har siden hatt en så rivende utvikling at han har blitt hentet inn i den engelske landslagstroppen.
Ifølge Manchester Evening News er United nå bookmakernes favoritt til å sikre seg Keane i januarvinduet.
 

Tirsdag 8. november:

07.50: Presnel Kimpembe, en fransk-kongolesisk forsvarsspiller som for tre uker siden ble linket til blant andre Manchester United, har bestemt seg for å avvise alle utenlandske interessenter, i alle fall for nå.
Ifølge The Sun har 21-åringen skrevet under på en 5-årsavtale med Paris Saint-Germain.

Mandag 7. november:

18.10: Matteo Darmian har startet flere kamper for Manchester United i det siste, mye på grunn av skadefraværet til Antonio Valencia. På spørsmål om en overgang i januar kan være en mulighet, sier Darmian selv at det er for tidlig å si noe om.

– Det er mye som ikke stemmer som står i avisene. Jeg jobber hardt på trening for å gjøre det vanskeligere for treneren når han skal ta ut laget. Jeg tenker ikke på overgangsvinduet, det er for tidlig, sa Darmian til Sky Italia (gjengitt av Sport Witness).

09.40: AC Milan påstås av Calciomercato å vurdere muligheten for å hente Morgen Schneiderlin på lån i januarvinduet. Dersom det går i orden, kan milaneserne i så fall prøve å gjøre avtalen permanent til sommeren. Det er The Mirror som videreformidler meldingen fra det italienske nettstedet.

09.00: The Mirror skriver at Manchester United sendte sin sjefsspeider Marcel Bout til Amsterdam i forrige uke, for å se nærmere på «den nye Zlatan Ibrahimovic» – Ajax’ 19 år gamle, danske spiss Kasper Dolberg. Studieturen skal ha ført til at José Mourinho har steppet opp interessen for 19-åringen fra Silkeborg. Dolbergs Wikipedia-profil.

07.40: Franske Le 10 Sport hevder at Memphis vil avslå et januartilbud fra Marseille fordi han ønsker å bli i Premier League.
Uansett vil ikke Ligue 1-klubben ha mulighet til å matche 21-åringens lønnskrav, heter det.

Powered by Labrador CMS