UNITED WE STAND: Nye lokalavdelinger av Red Army er nå etablert i Vanse og Sandnessjøen

SLIK BLE JEG FAN: En United-bag

Karoline Solheim ble tilfeldig fan på grunn av en United-bag.

Publisert Sist oppdatert

V

i ble alle fan en gang.

Noen ble overtalt av faren. Andre var det rene tilfeldigheter for.

Noen var nær med å ende som Liverpool-fan, men slapp kanskje med skrekken takket være noen andre?

Vi ønsker disse historiene.

Så – hvordan ble du United-fan?

Vi ønsker historien og helst også et bilde av deg, gjerne i supporterutstyr. Det trenger ikke å være langt. Det trenger kun å være din historie.

Bidrag kan sendes til [email protected].

United-bag

Eg heiter Karoline Solheim og er 16 år.

Det var på skulebussen på veg til svømmehallen. Eg var ni år og på veg til bading med klassen min. Ein «fotballgal» gut i klassen spurte meg kva slags fotballag eg heia på. Då tenkte eg hardt for å komme på eit bra lag. Eg såg meg rundt om i bussen. Så såg eg ein rød bag.

På bagen sto det Manchester United, og det var det eg svarte. Eg begynte å sjå nokon kampar av Manchester United, og etter ei lita stund sat eg benka foran fjernsynet kvar gong Manchester United spelte kamp. Eg hadde blitt ein Manchester United supporter. Eg kjøpte mi første fotballdrakt. Det var Manchester United drakta for 06/07 sesongen med Rooney 8 på ryggen. Eg gjekk med drakta på fotballtrening og kvar gong eg såg fotballkamp på fjernsynet.

Eg var så stolt av den nye drakta mi, og ikkje minst av å heie på det beste laget i verden ! I ettertid har eg tenkt at det var heilt tilfeldig at eg begynte å heie på Manchester United, og eg er veldig glad for at eg såg den røde Manchester United bagen på bussen.

Powered by Labrador CMS