Benzema til United?

Sir Alex Ferguson har ifølge en av våre sikreste kilder fått indikasjoner på at det ikke skal være noen umulighet for ham å hente Lyons talentfulle angrepsspiller, Karim Benzema, til Drømmenes teater.

Publisert Sist oppdatert

Det er den godt betrodde avisen Manchester Evening News som skriver dette på sine nettsider, men det er likevel viktig å påpeke at man er fortsatt er veldig langt unna en overgang.

Sir Alex har fulgt den franske landslagsspilleren i over to år nå, og han har etter sigende endelig fått beskjed fra Lyons høye herrer om at Karim Benzema skal være mulig å hente, såfremt et riktig pengebeløp skulle ligge på bordet.

Lyon-president Jean-Michel Aulas har tidligere sagt at Karim for alt i verden ikke er til salgs, men Aulas skal nå ha skiftet mening om saken, og på god vei gitt United et klarsignal.

Når Ronaldo-handelen går i havn vil Sir Alex Ferguson trolig ha nok grunker til å hente Benzema både en og to ganger, så alt burde nå ligge til rette for at forhandlinger skal kunne starte. Noe som imidlertid er helt sikkert, er at Sir Alex kommer til å handle i sommer. Det ryktes at i tillegg til "Ronaldo-pengene", har SAF fått klarsignal fra Glazer-familien om at også de gjerne vil bidra med å gi skotten penger til en real "shoppingrunde".

Man antar at prislappen på Lyons eminente nr. 10 vil ligge på rundt £30 millioner.

Kilde: Manchester Evening News

Powered by Labrador CMS