Real Madrid kontaktet Lyon

Manchester United skal visstnok være veldig interesserte i å kjøpe Lyon-spissen Karim Benzema. Som så mange ganger tidligere i sommer får United også nå konkuranse av Real Madrid i jakten på spilleren.

Publisert Sist oppdatert

Antonio Valencia, Franck Ribery og Douglas Costa er tre av spillerne både United og Real Madrid ifølge rapportene skal være interesserte i å kjøpe. Nå er de to klubbene på ny ute etter samme spiller, nemlig Karim Benzema. Om Benzemas situasjon sa Lyons kommunikasjonssjef, Olivier Blanc, dette til Marca ifølge Manchester Evening News:

"Det eneste nye som har skjedd er at Real Madrid kontaktet oss for noen dager siden for å vite hvor Lyon sto når det gjaldt Karim Benzema"

Etter at det nå ser ut til at David Villa blir i Valencia er Benzema blitt det nye målet for den kjøpesterke, spanske klubben. Det kan likevel bli vanskelig for Real og United å kjøpe Benzema denne sommeren, siden franskmannen vil fortsette utviklingen sin i Lyon.

"Benzema og Lyon har bekreftet sine ønsker om at han skal bli her. Vi vet at spilleren vil være her en sesong til og vi vil også ha han her," sa Blanc.

Powered by Labrador CMS