«No!» fra Benzema

Lyon-spiss Karim Benzema heller kaldt vann i blodet på Sir Alex, ved å slå fast at han ikke har planer om å flytte på seg – i alle fall ikke på lang tid.

Publisert Sist oppdatert

Den ettertraktede 20-åringen har den siste tiden vært nevnt i forbindelse med en overgang til United. Sir Alex sies å ha fulgt ham med interesse i lengre tid, og spekulasjonene om en nært forestående adresseendring – fra Stade de Gerland til Old Trafford, har ikke akkurat avtatt i styrke den siste uken.

Årsaken til det ligger selvsagt i Benzemas imponerende innsats i den første av de to 1/8-finalene mot nettopp United. Med sin fart og fysikk var han en konstant trussel gjennom hele oppgjøret, og som for riktig å demonstrere for Sir Alex nøyaktig hvor farlig han kan være, sendte han Lyon i føringen med en klinisk avslutning som må ha fått United-manageren til å sikle.

Men kanskje må Ferguson nå slå seg til ro med at Karim Benzema ikke vil la seg overtale til å forlate de franske mesterne. Skal vi dømme ut fra hva det unge stortalentet selv sier til nettstedet StarAfric.com, blir det nemlig ikke snakk om å dra utenlands verken til sommeren eller i løpet av neste sesong.

– Har fremtiden foran meg

"Jeg har en kontrakt som binder meg til Lyon frem til 2012," sier han, og legger til at avtalen ble underskrevet så sent som i juni i fjor.

"Jeg er bare 20 år gammel og har fremtiden foran meg," fortsetter han filosofisk, "…så jeg vil få massevis med tid til å tenke på andre klubber senere. Jeg aner ikke når avgjørelsen vil bli tatt, men jeg kan i det minste garantere at det ikke vil skje ved sesongslutt. Jeg skal nemlig spille for Lyon også neste sesong."

Som for sikkerhets skyld, dersom disse ordene ikke skulle være nok til å skremme bort Sir Alex, har Benzema enda mer på lager. Skulle han en dag forlate Lyon, vil han nemlig foretrekke Spania og Italia fremfor England.

"Spillestilen min passer best i Spania, og dernest i Italia og England – i den rekkefølgen."

Nei, Karim Benzema gir ikke SAF en tomme…

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS